IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Themis
Follower
avatar

Aantal berichten : 382
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 18
Naam : Tamar

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: Female

BerichtOnderwerp: My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }   ma mei 12, 2014 4:16 pmI let it rain, nights long

Al een paar dagen had de witte merrie zich afgezonderd van haar kudde. Normaal zou ze de kudde in de gaten houden, vanaf de plek waar ze was… Maar vandaag was het een speciaal geval. Het veulen in haar baarmoeder bewoog zich wild heen en weer en gunde haar duidelijk niet de rust even naar het groepje paarden om te kijken. Af en toe was er al een pijnscheut door haar ribbenkast heen getrokken. Echter zaten hier steeds uren tussen, dus de echte weeën konden het nog niet zijn. Misschien de voorbode van de pijn die komen zou? Het veulen was volgroeid, wist de merrie. Het was tijd dat het naar buiten kwam, en daarom had ze de afgelopen dagen geweigerd met de kudde mee het dark forest te verlaten. Haar veulen moest slecht zijn, en ze geloofde dat de plek van diens geboorte daarbij helpen kon. Als het veulen op deze duistere plek van diens thuiskudde geboren zou worden, zou het vast dezelfde karaktertrekken erven.

Bij haar vorige veulens was dit misschien hetgeen geweest dat fout ging. Hun vader was geen lieverdje, en al sprak ze het zelf uit, hun moeder was ook niet de liefste geweest. Natuurlijk, haar kinderen waren niet door en door goed… Dat had Themis wel gemerkt terwijl ze met haar gay zoon sprak. Hallucination was niet het toonbeeld van het goede. Maar toch vond hij het vreselijk dat hij gemoord had… En dat kon toch niet van haar kant komen. Het zou wel aan de geboorteplaats hebben gelegen. Immers had de witte merrie haar eerste twee veulens in de schaduw van een lentegroene heuvel gebaard. De hete zon had ze op dat moment niet kunnen verdragen…

Een pijnscheut haalde de merrie uit haar mijmeringen terug naar de werkelijkheid. Nog een pijnscheut maakte dat ze het bijna uitschreeuwde, maar zich nog net in kon houden. Het veulen kwam. Het was het enige waar ze aan denken kon, naast de door haar lichaam gierende weeën. ’ODYSSEUS!’ Brullend bereikte haar stem zelfs de verste uithoeken van het donkere woud. Het begon. Langzaam zakte ze neer op haar knieën, om vervolgens helemaal te gaan liggen. Nogmaals schelde haar stem tussen de bomen door. ’ODY.’ Enkele snikken verlieten haar mond, terwijl nog meer weeën door haar buik gierden. Ze moest persen. Het veulen helpen. Het moest levend geboren worden.


Words: 390 | Notes: En daar gaan we dan... Miss Ody <'3

_________________
Old&Gotten Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Odysseus
Leader
avatar

Aantal berichten : 581
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 8 years
Geslacht: Hengst

BerichtOnderwerp: Re: My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }   ma mei 12, 2014 5:19 pm

just because we do bad things

Does not mean we're bad people


De tijd was voorbijgevlogen, maanden waren voorbijgegaan nadat Odysseus te horen had gekregen dat hij vader zou worden. Twijfels vulden meerdere keren per dag zijn hoofd; zou hij een goede vader zijn voor zijn zoon of dochter? Wanneer zou het veulen überhaupt ten aarde komen? Wat als het veulen hem niet zou mogen? Of nog erger, wat als het geen slecht paard zou zijn? Hij accepteerde het feit dat de witte merrie – de moeder van zijn kind – weigerde het dark forest te verlaten, ondanks dat hij dodelijk bezorgd was wanneer hij niet bij haar in de buurt was. De kudde bevond zich aan de rand van het dark forest. Dus mocht er iets aan de hand zijn met Themis, dan was hij in elk geval in de buurt.

Steeds vaker merkte hij dat hij zichzelf een beetje van de kudde afsloot, puur omdat hij telkens in gedachtes verzonken raakte. Hij vroeg zich af hoe het veulen eruit zou zien, of het de slechte eigenschappen van zijn ouders had geërfd. Wat als het een goed paard zou zijn? Hoe zou de kudde hem of haar dan ooit kunnen accepteren? Straks zou hij niet eens zijn eigen kind kunnen accepteren..

‘ODYSSEUS!’ De paniek weerklonk vrijwel direct door zijn hoofd, toen hij de brullende stem van Themis hoorde. Zonder zijn kudde ook maar één blik waardig te keuren, draaide de gestippelde hengst zich op zijn achterhoeven om en galoppeerde het donkere bos in. Hij zette koers in de richting waar de stem vandaan was gekomen, daarna volgde hij blindelings het geurspoor van zijn partner. Wat was er in hemelsnaam aan de hand? ‘ODY.’ De stem van de witte merrie, deed de hengst versnellen. Met grote galopsprongen baande hij zich een weg door het bos, behendig de bomen ontwijkend.
Hijgend kwam hij tot stilstand naast Themis, ze lag op de grond en het duurde enkele secondes voor hij doorhad dat het veulen op komst was. Hij liet zijn gevlekte has zakken, om bemoedigend zijn neus tegen haar hals aan te duwen. ”Rustig Missy, ik ben er. Het komt goed..” Suste hij haar zacht, zijn hart klopte in zijn keel en hij stond te trillen op zijn benen.

tag: Themis | words: 363 | notes: MISS ODY FTW| ♥ amanda

_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Themis
Follower
avatar

Aantal berichten : 382
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 18
Naam : Tamar

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: Female

BerichtOnderwerp: Re: My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }   ma mei 12, 2014 6:39 pmI let it rain, nights long

’ODY’ had de witte merrie nogmaals geroepen. Ze meende dat de gestippelde hengst het wel leuk zou vinden om bij de geboorte van zijn eerste veulen te zijn, en mee te beslissen over de naam van het kleine diertje dat hopelijk hun karaktertrekken ge-erft had. In de verte klonk een gehaaste hoefslag, de een glimlach op het gelaat van de merrie liet verschijnen. Hijgend kwam de haast naast haar tot stilstand. Glimlachend keek ze naar hem op. ’Zo erg had je niet hoeven ha-‘ Haar woorden werden afgekapt door de woorden van haar partner, die zijn neus tegen haar hals aan drukte. ‘Rustig Missy, ik ben er. Het komt goed…’ deed de gestippelde hengst blijkbaar een poging haar te sussen. Wat had hij nu weer? ’Ody, doe eens rustig!’ snauwde ze hem toe. ’Ik heb al vaker een veulen gehad.’ Langzaam kalmeerde ze weer wat, en keek hem met een schuldige blik aan. ’Sorry. Ik ben blij dat je er bent O-‘ Een luid gekreun kapte haar zin af, een ergere wee dan in uren. ’Je hoeft niet zo te trillen Ody. Het gaat allemaal goed. Je hoort mij wel gillen dat je Cheyenne moet halen als er iets mis gaat,’ sprak ze hem op vriendelijke toon toe. Een glimlach lach op haar gezicht – voor zover mogelijk in deze situatie. ’Ik hou van je Ody. Het komt goed, echt. En dan zijn we one happy bad family.’ Nu verscheen er een grote grijns om haar mond.

Words: 246 | Notes: -

_________________
Old&Gotten Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Odysseus
Leader
avatar

Aantal berichten : 581
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 8 years
Geslacht: Hengst

BerichtOnderwerp: Re: My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }   ma mei 12, 2014 7:06 pm

just because we do bad things

Does not mean we're bad people


’Ody, doe eens rustig!’ De snauwende woorden van de merrie, deed hem verrast een paar stappen achteruit deinzen. ’Ik heb al vaker een veulen gehad.’ Odysseus keek haar lichtelijk gekwetst aan. ”Ja, en ik niet.” Kaatste hij snauwend terug. ’Sorry. Ik ben blij dat je er bent O-‘ het luide gekreun dat haar zin afkapte, deed hem ietwat ineen krimpen. ’Je hoeft niet zo te trillen Ody. Het gaat allemaal goed. Je hoort mij wel gillen dat je Cheyenne moet halen als er iets mis gaat,’ sprak Themis hem op vriendelijke toon toe, een glimlach lag rond haar lippen. ’Ik hou van je Ody. Het komt goed, echt. En dan zijn we one happy bad family.’ Hij grijnsde de merrie breed toe, hij stond er nu iets meer ontspannen bij. ”Als jij het zegt,” sprak hij haar vriendelijk toe. ”En ik hou ook van jou Missy.”
tag: Themis ♥ | words: 146 | notes: ♥| ♥ amanda

_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Entity

avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 18-05-14

Character sheet
Kudde:
Leeftijd:
Geslacht:

BerichtOnderwerp: Re: My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }   di mei 20, 2014 2:44 pm

Langzaam begon de warme plek, de veiligste plek op aarde, kleiner te worden. Of zij werd groter. Een beetje opstandig trapte ze tegen de buikholte, waar ze het langzaam te krap kreeg. Ze had zo genoten van de tijd dat alles voor haar gedaan werd en ze enkel ronddreef, in een plek waar het niet te krap was, maar dit vond ze echt niet leuk! Hardhandig werd ze weggezogen uit het donkere, warme plekje. Haar voorbenen werden als eerst meegezogen, maar instinctief wist ze dat ze slap moest blijven, anders zou het nooit goedkomen. De druk werd steeds groter, haar lichaam werd in vreemde hoeken gebracht. Het was hier nog smaller dan dat het eerst was. Ze haatte het nu al. Nog meer druk werd er op haar gezet, ineens viel er een vreemde kleur in haar gesloten ogen. Het was hier vele malen kouder dan haar veilige plek waar ze eerst zat. Ze wilde terug! Even leek het dat ze niet meer verder kon. Haar schouders zaten in de knel. Haar hoofdje was al buiten het lichaam van haar moeder, evenals haar voorbenen. Nu schoten ook haar schouders uit de veels te kleine tunnel en voelde ze zich wat vrijer, maar ook slechter. Het was hier erg koud. Ze wist eigenlijk niet wat ze kon verwachten. Er borrelde ook zekere nieuwsgierigheid in haar op, maar voor nu was nog alles donker. In een mum van tijd was ze er zelf geheel uit geschoven en nu lag ze roerloos op de grond. Ze had deze kou niet echt zien aankomen en ze was uitgeput. Even leek het erop dat ze niet meer leefde, maar nu er eindelijk lucht in haar longen was geblazen gingen haar flanken ritmisch op een neer. Ze hoorde te veel geluiden om haar heen, te veel geuren die ze allemaal nog even niet aan kon. Ze draaide en woelde wat, kreeg eindelijk beweging en gevoel in haar dunne beentjes. Ze probeerde er gewicht op te zetten, maar een mislukte poging. Voorzichtig opende ze haar ogen, al sloot ze deze snel weer bij het zien van het felle licht. Ze haatte het hier nu nog meer, al was ze stik nieuwsgierig naar wat ze allemaal kon en wat ze allemaal te zien kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My reward for good behavior? { Odysseus & Entity }
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Forest :: Dark Forest-
Ga naar: