IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 { Odysseus }

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aliyah

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 06-05-14

Character sheet
Kudde: Loner ~
Leeftijd: 4 and a half years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: { Odysseus }    do mei 08, 2014 6:45 pmEnkel lichte sterren en een grote maan kon de stille, onaangename bos warmte en licht geven. Enkel hoorde je blaadjes ritselen, langzaam en ritmisch met de wind mee. Er stond een ijskoude wind, die door de hoge grassen waaide. De felle sterren gaven aan dat de dag goed zou worden, al leken donkere wolken de lucht te verduisteren. Elke ochtend werd het vroeger licht, elke nacht werd het later donker. Maar het hoogtepunt zou nog komen, in de zomer. Dan zou het amper donker zijn, misschien zijn er dan zelfs dagen dat het 'helemaal geen nacht is'. Nu ging de zon al op, nu werd het langzaam licht. De maan verdween gedeeltelijk achter de hoge bomen rondom het diepe meertje.

Zachtaardig gefluit maakte het bos rondom het grote meer levendiger, niet zo stil als in de nacht, waar je alleen het geritsel van bladeren hoorde. Het kwam uit de keel van een winterkoninkje. De zon stond nog laag, het was misschien net 7 uur geweest. Prachtige bloemen gingen langzaam open, overweldigende geuren zweefde door het gebied. Voornamelijk om insecten te lokken. Miljoenen zaden zweefde met de wind mee, om op een plek te landen waar hij kon groeien. Om het jaar erop zelf zaadjes aan te maken. Eigenlijk waren het een soort kinderen, zonder lastige verzorging of opvoeding. Veel diertjes kwamen na een strenge, koude winter eindelijk uit hun hol, klaar om een partner te vinden en kinderen te krijgen. Dat zat zo ingeprent in hun dierlijke instinct. Al gingen de gevechten om een vrouwtje er soms heftig aan toe, soms gevechten die alleen eindigde als er iemand stierf.

Het leef alsof ze zweefde, haar hoeven raakte amper het gras rondom het diepe meertje. Een licht briesje liet het water rimpelen. De grond begon al wat drassig te worden. De grond onder de zichtbare grond ging smelten, waardoor er veel water vrij kwam. Dit zorgde voor een natte, moerassige bodem. Het zou wel naar de rivier stomen, enkel had het tijd nodig geheel weg te druipen. Met brede, sierlijke passen en een netjes gebogen hals waagde de merrie zich in het onbekende gebied. Diverse geuren, vermengde geuren tussen heel veel verschillende bloemen en diverse dieren die zich in het gebied bevonden, maar geen paarden. Ja, ergens erg vaag. Een lichte merrie geur, maar alles was nog zo nieuw voor de jonge merrie. Ergens wat overweldigend.

Haar hals reikte naar het koude water, wat ze met grote slokken opdronk. Ze zag haar spiegelbeeld in het rimpelende water. Ze had echt behoefte aan een lekker bad in het ondiepe, lekker rennen door het water. Druppels die je afkoelde. Water dat langs je benen stroomde. Het was een geweldig gevoel, alsof je nog jong bent. Die kant van haar liet ze nooit zien, alleen haar poeslieve kant, waarmee ze al zat hengsten verleidt had. Ze was een bitch, ze wilde wraak op alles wat die hengsten haar hadden aangedaan. Het lukte haar goed. Ze hief haar smalle, mooie hoofd op en haar oren stonden strak naar voren gericht, klaar om alle geluiden om haar heen op te vangen.

Ze hield zo erg van de lente, voornamelijk van de hengsten die om haar heen hingen alsof ze een godin was. Allemaal behoefte aan een merrie, die onwetend is en die kwetsbaar is voor alles. Ze willen haar beschermen, zeggen ze. Aliyah kent het erg goed. Ze heeft het zelf meegemaakt. Nu geniet ze van het feit dat de hengsten zo naïef zijn. Het is nu de omgekeerde wereld, nu speelt zij een spelletje met hun. Ze vallen voor haar lieve stem, haar charmante karakter, haar liefelijke verschijning. Ze had alles wel mee, behalve haar karakter, die verscholen zat achter het masker. Ze was uit op wraak, op alle hengsten. Ook de onschuldige.
ALIYAH
Ody ' Aliyah - No notes - 612 words ~


_________________

Aliyah ~ Shay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Odysseus
Leader
avatar

Aantal berichten : 581
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 8 years
Geslacht: Hengst

BerichtOnderwerp: Re: { Odysseus }    do mei 08, 2014 7:29 pm

just because we do bad things

Does not mean we're bad people


Een zacht briesje, woelde door zijn dikke bos met manen. Het breedgebouwde, stevige paard draafde door het bos. Op weg naar het meer om te kijken of de kust veilig was voor zijn kudde om er te drinken. Hij wilde liever niet het risico lopen een andere kudde tegen het lijf te lopen, of een loner groep. Het liefst spaarde hij de krachten van zijn paarden, mochten ze ooit last krijgen van een oorlog. Met genoeg energie, konden ze zo’n aanval van zich afslaan als een irritante vlieg.

Met ruime, energieke passen galoppeerde hij stug door het bos. Hij moest zo snel mogelijk bij het meer arriveren en weer terugreizen, voordat de paarden ongeduldig werden of iets anders in die trant. Zijn hoeven die neerdaalden op de harde, ongelijke ondergrond zorgde voor een “kloppend” geluid.

De jonge leider had zichzelf voorgenomen niet meer te flirten met merries, vanwege zijn relatie met Themis. Die al bijna tot een einde was gekomen door zijn gedrag tegenover Artemis. Echter, was het hem nog niet gelukt af te kicken van zijn favoriete hobby. Een paar dagen geleden, had hij Numiah ontmoet. Een knappe zweetvosmerrie. En jup, toen kon hij zichzelf er niet van weerhouden te flirten. Het was gewoon een automatisme, dat waarschijnlijk niet zal veranderen.

Eenmaal aangekomen bij het meer, keek Odysseus om zich heen. Zijn ogen bleven hangen bij een mooie, slank gebouwde witte merrie. Met een charmante glimlach naderde hij haar, ondanks dat hij wist dat het niet goed was. ”Hallo daar, mooie dame.” Hij grijnsde haar vriendelijk toe. ”Hoe heet jij, liefje?”
tag: Aliyah | words: 262 | notes: notes here| ♥ amanda

_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aliyah

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 06-05-14

Character sheet
Kudde: Loner ~
Leeftijd: 4 and a half years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: { Odysseus }    vr mei 09, 2014 6:15 pm”Hallo daar, mooie dame.” klonk de stem van een hengst, die haar genaderd had. Hij was knap, charmant. De merrie glimlachte enkel lief en charmant terug. Haar ogen onderzochten de knabstrupper hengst. Hij was gespierd, groot. Zijn donkerbruine ogen vielen haar ook meteen op. Ze keek hem in zijn diep bruine ogen, met een lieve glimlach. "Goedemiddag," hinnikte ze met een fluweelzachte stem, die wat hard klonk. Ze zou hem meteen laten zien dat ze 'geinteresseert' in hem was, maar ze liet ook zien dat ze niet zwak was. Misschien een beetje 'hard to get' spelen, ze wist immers nog niks over hem. Misschien was hij niet geinteresseert en dan deed ze moeite voor niks.

”Hoe heet jij, liefje?” vroeg hij en de merrie keek hem glimlachend aan, wat mysterieus. Haar blik keek hem uitdagend en nieusgierig aan, haar houding was duidelijk open en uitdagend. "Ze noemen me Aliyah, schatje," zei ze op een zachte, open toon. Ze greens. "En jou naam?" vroeg ze oprecht gerinteresseert. Ze wist wel graag met wie ze te maken had. Haar glimmende manen waaide met de koele bries mee. Ze snoof zachtjes, ze ontspande zich door haar gewicht op haar rechter achterbeen te leggen. Haar blik dwaalde af naar het rimpelende water. Ze had echt behoefte om zich in het diepe water te storten, om zich enigszins af te koelen.

Haar gedachte dwaalde af naar iets wat een langere tijd geleden gebeurt was. Een duistere tijd, iets wat haar geheel veranderd had. Hoe ze gekwests was door een hengst, die haar dieper in haar hart lag als ze zich had kunnen veroorloven. Hij had niks voor haar gevoelt. Maar het deed haar niks. Het maakte haar ijzig koud, haar hart was totaal bevroren. Niet meer gesmolten in die jaren die voorbij gekomen waren. Het had haar enkel harder en kouder gemaakt. Nu keek ze nergens meer van op. Nu deed ze het zelfde als hij gedaan had, het was leuk om te doen. Ze had echter ook de bijnaam hartenbreekster gekregen in de tijd dat ze op haar best was. Enkel was ze toen echt in het dieptepunt gekomen. Ze had iemand vermoord. Ze had geen angst om andere wat aan te doen, al was ze nu voorzichtiger.

De merrie had besloten dat ze het hart van iemand liever brak, dan iemands leven af te nemen. Maar ze zou er toe in staat zijn, ze zou het ook doen als het zou moeten. Maar niet omdat iemand wist van haar daden en haar ging negeren. Ze zat gewoon te lang in dat gebied, niet de juiste hengst tegen gekomen, die haar hart gesmolten had. Na al die hengsten was ze enkel harder geworden. Ze wist dat ze niet zou rusten tot ze iemand tegen kwam, iemand die echt om haar gaf en waar zij echt om gaf. Niet iemand wie het zelfde zou uitvreten als hij had gedaan, en nu zij ook.
ALIYAH
Ody ' Aliyah - No notes - 484 words ~


_________________

Aliyah ~ Shay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Odysseus
Leader
avatar

Aantal berichten : 581
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 8 years
Geslacht: Hengst

BerichtOnderwerp: Re: { Odysseus }    za mei 10, 2014 4:45 pm

just because we do bad things

Does not mean we're bad people


"Ze noemen me Aliyah, schatje,"sprak de witte merrie op een zachte toon, met een grijns rond haar lippen. "En jou naam?"Klonk de al verwachte tegenvraag. Odysseus glimlachte op een charmante manier, terwijl hij haar nogmaals in zich opnam. Het was een mooie merrie, een hele mooie merrie. Ze had een lichte, sneeuwwitte kleur en had een mooie bouw. Voor slechts een paar seconde draaide hij zijn hoofd van links naar rechts en weer terug, ietwat wantrouwend en vooral alert. De gestippelde hengst snoof diep en nam alle geluiden om zich heen in zich op, constaterend dat Themis niet in de buurt was, besloot hij dat één keer flirten niet veel kon schaden. ”Odysseus, luidt de naam,” sprak hij, terwijl hij zijn gevlekte hoofd licht boog. ”Aliyah is een mooie naam, zeer typerend voor zo’n mooie merrie.” Hij grijnsde nog wat breder,
tag: Aliyah | words: 141 | notes: kort D:| ♥ amanda

_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: { Odysseus }    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{ Odysseus }
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Meadows :: Big Lake-
Ga naar: