IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 Focus

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Focus

avatar

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 04-04-14
Leeftijd : 20
Naam : The Sassinator >d

Character sheet
Kudde: Welcome to the Hotel California
Leeftijd: I've lived 10 years in this wicked world.
Geslacht: Hengst

BerichtOnderwerp: Focus   do apr 10, 2014 6:16 pm
WE ARE ALL JUST PRISONERS HERE, OF OUR OWN DEVICE

Algemeen
Naam: Focus
Geslacht: Hengst
Leeftijd: 10 jaar
Leefwijze: Loner
Groep: The Templars
Rang: Leaders

Uiterlijk
Vacht: Albino
Ras: Unknown
Ogen: Lichtblauw
Bouw: Gespierd, slank, groot.

Innerlijk
Goede eigenschappen:
Goede luisteraar
Luisteren is beter dan praten, aldus Focus. Hij is, ondanks zijn machtzucht, niet zo’n prater. Hij geeft absoluut de voorkeur aan luisteren, over zichzelf/zijn gevoelens praten beschouwt hij al helemaal als ongemakkelijk.
Energiek
Sinds de drie jaren aan eenzame opsluiting die de albino heeft meegemaakt, is hij weer ongelooflijk energiek nu hij zich weer bevindt in de gewone wereld.
Sterk
Focus heeft ontzettend veel kracht in zich, die hij heeft opgebouwd als jong paard. Ook heeft hij een deel van zijn kracht geërfd van zijn ouders, dat is terug te zien in zijn bouw.
Geduldig
Over het algemeen is de hengst erg geduldig, behalve als het gaat om het uitschakelen van zijn vijanden de Assassins.
Slechte eigenschappen:
Geestelijk gestoord
Dagen aan eenzame opsluiting en een niet al te prettig verleden, heeft ervoor gezorgd dat de albino als het ware “geestelijk gestoord” is geraakt. Dit is vooral te merken aan zijn gedachtestroom, die niet altijd even normaal is.
Eenzame opsluiting
Door zijn verleden heeft de hengst zichzelf jaren opgesloten in een grot, om enkel ’s nachts naar buiten te gaan om even te grazen en zijn benen te strekken. Zijn gedachtes hebben hem in deze tijd overmeesterd en gemaakt tot wat hij nu is.
Kwaadaardig
Vroeger droeg hij deze eigenschap nog niet, hoewel het misschien wel altijd al zo bedoeld was. Al van jongs af aan heeft de hengst kwaadaardige/sadistische opmerkingen en gedachtes.
Machtzucht
Focus is op het moment bezig met de Templars om heel Chimorea over te nemen, machtzucht? Nee hoor, hoe kom je erbij?
Likes: Macht, bloed, vechten, ruzies, alleen zijn.
Dislikes: Veel drukte, Assassins, goede paarden,
Goed in...: Vechten, de baas spelen, sarcastische opmerkingen maken.
Slecht in...: Communiceren, vrienden maken.

Verleden
Van jongs af aan is Focus een buitenstaander geweest, een verstoteling. Zelfs zijn eigen ouders wilden hem niet, een paar maanden na zijn geboorte waren zijn ouders verloren. Het veulentje is toen gevonden door een kleine groep, met een aantal andere veulens. Ze hebben hem bij hun laten leven, puur omdat ze medelijden met hem hadden. Echter, werd zijn leven er niet veel beter op. Eerst had hij het er wel naar zijn zin, hij kon goed opschieten met de oudere paarden. Naïef als hij was, wist hij niet dat ze “gespeeld” aardig tegen hem waren, puur omdat ze hem zo zielig vonden. Dat werd hem wel duidelijk, toen de andere jonge paarden hem ermee confronteerden. Ze waren boos, omdat hij “voorgetrokken” werd door de andere paarden, puur omdat hij geen ouders had en helemaal alleen was. De albino bleef beweren dat hij er niets aan kon doen, in werkelijkheid was dat natuurlijk ook zo, maar de anderen wilden niet naar hem luisteren. Dag in, dag uit werd hij door zijn leeftijdsgenootjes genegeerd, mochten ze met hem praten dan waren het alleen snauwende opmerkingen. Ze maakten hem geestelijk gek.

”Welcome to the Hotel California, ” neuriede de hengst zacht. Zijn ogen keken door de kleine spleet van de grot naar buiten, hoe lang zat hij hier al? Hij was de tel kwijt geraakt, na vijf maanden. Enkel ’s nachts ging hij naar buiten, om even te grazen en de benen te strekken. De rest van de tijd zat hij binnen, afgesloten van de buitenwereld. En mocht een paard het wagen zijn domein te betreden.. Met een grimas op zijn gezicht staarde hij naar één van de lichamen wat aan de ingang van de grot lag. Na zijn eerste moord, deerde de dood hem niet zoveel meer. Hij was al gebroken, verpest, geestelijk gestoord en bloeddorstig, wat maakte het nog uit? Het was alweer een hele tijd geleden, dat hij zijn groep had verlaten. Vlak na de eerste moord die hij had gepleegd, was hij vertrokken. Hij had een van de jonge paarden in de groep, koudbloedig gedood. Hydra, als het ware de leider onder de jongere paarden. Het was zijn verdiende loon, na al die tijd van pesterijen.

Het had drie jaar geduurd, voordat de hengst eindelijk weer de buitenwereld betrad. Overdag. Hij was vastbesloten om Chimorea te verbeteren, of in ieder geval wat hij zag als verbeteren. Het uitschakelen van alle paarden als Hydra, hij begon met het uitmoorden van zijn oude groep. Sommige wisten te ontsnappen, maar hij had geen zin om ze op te zoeken. Maar om Chimorea echt te veranderen, zag hij ook in dat hij dan aan de macht zou moeten komen. En daar is hij vandaag de dag nog mee bezig, hij heeft een loner groep gerekruteerd; de Templars. Ook hebben ze het al voor elkaar gekregen vijanden te verkrijgen, de Assassins, sluipmoordenaars onderleiding van Assassin.  

Relaties
Legenda:
- Familie
- Haat
- Ik mag je
- Kennis
- Relatie
- Vrienden
– Crush

Nickelback, I don’t even know you that well. {NPC – father}
Rose, thanks for leaving me, I guess. {NPS – mother}
Hydra, you get what you give. {NPC}
Assassin, one day, I’ll destroy you.
Shay, you’re walking on the wrong side.

Overig
Lyrics: Hotel California – The Eagles, setje.


V O O R S T E L T O P I C


_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Focus
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Algemeen :: Off Game :: Introduction :: Horses-
Ga naar: