IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 Croft

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Croft

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 16-03-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde:
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Merrie

BerichtOnderwerp: Croft   zo maa 16, 2014 7:09 pm
WE DIG UP THE PAST TO UNDERSTAND IT

Algemeen
Naam: Croft
Afkomst naam: The amazing Lara Croft <3
Geslacht: Merrie
Leeftijd: 7 jaar
Leefwijze: Kuddepaard
Kudde: The War Horses (?)
Rang: Mare (?)

Uiterlijk
Vacht: Grijs, met witte benen en een witte bles.
Ras: Arabier
Ogen: Donkerbruin
Bouw: Tamelijk klein, slank gebouwd.

Innerlijk
Goede eigenschappen:
Snel
Ondanks haar korte beentjes, kan Croft verbazingwekkend snel rennen. Vroeger won ze vaak race wedstrijdjes van haar vrienden en ook in tikkertje was ze erg goed door haar snelheid.
Sterk
De omgang met haar 5 leeftijdsgenootjes - 3 hengsten en 2 merries - heeft haar erg sterk gemaakt, vooral het spelen met de hengsten heeft hier aan bij gedragen. Van de merries was ze altijd het sterkst.
Avontuurlijk
Croft is altijd op zoek naar avontuur, of nou ja het lijkt er meer op dat avontuur naar haar op zoek is. De merrie lijkt een soort gave te hebben waardoor ze altijd wel weer in spannende situaties terecht komt, waar haar avontuurlijke eigenschap erg goed bij aan de pas komt.
Dapper
De arabier is ontzettend dapper, niets kan haar op de kast krijgen. Ze is dol op de adrenaline die in gevaarlijke situaties dan ook door haar lichaam stroomt, waardoor ze soms ook op zoek is naar gevaar.
Slechte eigenschappen:
Sarcastisch
Het is een soort automatisme en de merrie heeft het gevoel dat ze er dan ook niets tegen kan doen, keer op keer flapt ze er weer een sarcastische opmerking uit. Het is alsof de sarcastische toon vast zit aan haar stem.
Koppig
Als ze iets echt wilt, dan gaat het ook gebeuren. Ze kan op zich goed luisteren en heeft ook geen problemen als er iemand is die haar leidt, maar als zij iets echt wilt dan zal ze naar niemand luisteren.
Woede aanvallen
Soms heeft Croft haar woede niet al te goed onder controle, als ze echt boos is kan ze soms opeens ontploffen.
Waaghals
De combinatie van haar moed en avontuurlijkheid, maakt haar een waaghals. Soms gaat ze alleen iets te ver en ziet ze niet in dat bepaalde situaties echt te gevaarlijk zijn.
Likes: Avontuur, vechten, rennen, spelen.
Dislikes: Rustig zijn, iets niet mogen, ongelijk hebben, verliezen, wolven en water.
Goed in...: vechten, rennen, onderzoeken.
Slecht in...: risico's inzien, medeleven tonen, liefhebben.

Verleden
Croft is de dochter van Amelia en Richard, deze twee leefden al een langere tijd in een grote groep - hoewel ze zichzelf niet beschouwden als een kudde. Er leefden in totaal 18 paarden in de kudde, maar Croft kende ze lang niet allemaal even goed. Ze trok eigenlijk alleen op met de paarden die ongeveer haar leeftijd hadden, de hengsten Alistar, Zip en Alex en de merrie's Sam en Amanda.  
Croft en Amanda werden al gauw beste vriendinnen, ze leken erg veel op elkaar. Op een dag, gingen ze er met z'n tweeën op uit. Nog voordat de volwassen paarden wakker waren, ze waren jong en naïef. Zich niet bewust van de gevaren van de buitenwereld.  Ze raceten langs de rivier, Amanda rende het dichts langs de rivier. Maar terwijl ze raceten, struikelde Amanda en viel in de rivier. Die dag, ging Croft in haar eentje terug naar de groep. Amanda was verdronken. De grijze arabier kreeg de schuld en Amanda's ouders verlieten de groep, furieus en met een gebroken hart over de dood van hun dochter. Maar het leven ging door en de merrie werd steeds betere vrienden met de andere paarden. Af en toe ging Croft er in haar eentje vandoor, om na te kunnen denken. Haar leven had een dieptepunt bereikt sinds de dood van Amanda,  zelfs de steun van haar vrienden kon haar leven niet verbeteren. Het hielp iets toen ze een relatie kreeg met Alex, die ze eigenlijk al langere tijd leuk vond. Hij kon haar altijd opvrolijken.

En wanneer je denkt dat het niet erger kan, wordt het leven alleen nog maar erger. Toen Croft na een vermoeiende, lange dag eventjes het bos in ging om na te denken. Raakte ze in gevecht met twee wolven, ondanks dat ze goed kon vechten leek het erop dat ze zou gaan verliezen. Totdat Alex - die haar gevolgd was - haar te hulp schoot, met zijn tweeën konden ze de wolven wegjagen. Zwaargewond was ze niet, in tegenstelling tot Alex. Dat was de dag waarop Croft besloot de groep te verlaten, ze kon het niet aan nog een keer mee te moeten delen dat een paard in haar bijzijn was gestorven. Met een gebroken hart reisde ze in haar eentje verder, om haar leven weer te beteren.

Relaties
Legenda:
- Familie
- Haat
- Ik mag je
- Kennis
- Relatie
- Vrienden
- Crush

Amelia, mom I miss you so much. {NPC - mother}
Richard, I grew up to be just like you. {NPC - father}
Amanda, you were my best friend. {NPC}
Alex, it's my fault you died. {NPC}
Alistar, you were a great friend of mine. {NPC}
Zip, I wonder if you're okay. {NPC}
Sam, we were friends, I suppose. {NPC}
Overig
Quote used: Lara Croft quotes, sheet & setje.

Words: ### ||Tag: Name || Note: -  


_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Croft
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Algemeen :: Off Game :: Introduction :: Horses-
Ga naar: