IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 { CROFT } Snowflakes

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vanilla

avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 12-03-14
Naam : Fachii ♥,

Character sheet
Kudde: The war horses
Leeftijd: 6 years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: { CROFT } Snowflakes   zo maa 16, 2014 6:37 pm

TAG: NAME HERE
<
WORDS: HERE
you could be happy
and I won't know But you weren't happy the day I watched you go And all the things that I wished I had not said Are played in loops 'till it's madness in my head Is it too late to remind you how we were But not our last days of silence, screaming, blur Most of what I remember makes me sure I should have stopped you from walking out the door


In een rustige galop bewoog de barokke merrie zich voort, haar hoofd dominant hooggeheven. Ze keek rond, over het uitgestrekte grasveld, waar zich duizende paarden tegelijk konden bevinden, met genoeg bewegingsruimte. Nu was het doodsstil. De merrie gooide haar hoofd tussen haar voorbenen en gaf een hoge bok, waarna ze in een snelle galop verder ging. Het gras voelde hard onder haar hoeven, maar eetbaar was het zeker. Een koude wind waaide door haar lange, krullerige manen. In een sliding stopte de merrie en ze keek met hooggeheven hoofd rond. Haar neusgaten stonden wijd open. Ze boog haar nek naar het groene gras en nam enkele happen. Wat ze eigenlijk deed wist ze niet, enkel dat ze zich verveelde. Ze draaide zich snel om en draafde in een sierlijke pas door het gras, met opgeheven staart. Maar het enige waar ze nu overna dacht, was haar verleden. Ze kon het niet zo makkelijk loslaten als gehoopt, een groot nadeel.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Croft

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 16-03-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde:
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Merrie

BerichtOnderwerp: Re: { CROFT } Snowflakes   ma maa 17, 2014 4:17 pm
WE DIG UP THE PAST TO UNDERSTAND IT

Ondanks haar korte benen, kon de grijs gekleurde merrie ontiegelijk hard rennen. Haar manen wapperde in de koude wind, terwijl haar hoeven met een steeds grotere snelheid op de grond sloegen. Het aanzicht van het gras deed haar maag knorren, desondanks nam stopte ze niet. Nee. Ze moest doorrennen, bang als ze was haar oude groep tegen te komen. Zouden ze er al achter zijn dat Alex dood was? Of dachten ze dat hij er samen met haar vandoor was gegaan? Croft kon de ouders van haar ‘ex’-geliefde niet onder ogen komen. De dood van haar beste vriendin was haar schuld geweest, ze kon het niet verdragen als de anderen haar ook al de dood van Alex gingen verwijten. In theorie was het ook wel haar schuld.

Spanning schoot door haar lichaam, toen ze de geur van een ander paard oppikte. De spanning die was ontstaan verdween echter net zo snel weer als hij verschenen was, toen ze opmerkte dat ze de geur helemaal niet kende. Een last viel van haar schouders af, haar oude groep was in elk geval niet in de buurt. En aangezien de Arabische merrie nogal een waaghals was, kon één onbekend paard haar niet zo gemakkelijk op de kast jagen. Vooral als ze het dier nog niet eens tegen was gekomen. Met een nieuwsgierige twinkeling in haar ogen, begon ze weer te draven. Het geurspoor van het andere paard volgende. ”Hey!” Hinnikte ze opgewekt, toen haar ogen de barokke merrie ontdekte.
Words: 246 ||Tag: Vanilla || Note: -  


_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ CROFT } Snowflakes
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: The Mountains :: Grass Hills-
Ga naar: