IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 Untameble | &Shield

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ioviano

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Niensel

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Untameble | &Shield   zo apr 20, 2014 3:13 pm

Met zijn kastanje bruine ogen keek de hengst omhoog over het rare pad met traptreden. Wie of wat dit überhaupt kon bouwen was voor hem een raadsel maar dat hield niet weg dat hij ze in zekere zin best mooi vond. Hij sloot nu bij met zijn achterlichaam en ging recht voor het pad staan. Nieuwsgierigheid prikkelde hem ook om te zien wat er zich boven het pad zou bevinden. Hij zette af met zijn krachtige achterbenen en begon de trappen op te klimmen in een galop. Hij lette wel goed op waar hij zijn hoeven neerzette want zo makkelijk waren de traptreden niet te beklimmen. Het weer was niet het mooiste weer. De lucht was wat grauw en er waaide een harde wind. Zijn hoeven over de houten traptreden heen waren goed te horen. Het duurde niet zo heel lang voordat hij boven kwam en er geen traptreden meer waren. Het was een redelijke klim en hij was nu dan ook een stuk hoger. De wind waaide hier nog veel harder aan de geur te ruiken kwam de wind van zee weg. Hij stapte wat verder en ging op een stuk rots staan die uitkeek over een groot stuk gebied. De wind blies hem hard in zijn gezicht en zijn manen wapperden wild. Zoals gewoonlijk was de hengst weer niet op zijn schoonst en had hij vele modderplekken op zijn wat gele vachtkleur. Hij was niet enorm ijdel, bovendien vond hij dat die modderige plekken hem wel stonden. Ze gaven hem een wat verwilderde blik en een wilde hengst was hij zeker. Niemand kon hem ooit temmen, hij deed wat hij zelf wilde en niemand kon hem stoppen. Niemand zou hem ook breken. Niemand zou hem ook klein krijgen en op zijn knieën dwingen. Niemand..

(&Shield)

_________________

Super Awesome Setje gemaakt door Tamar:
 

Ioviano Enapay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shield

avatar

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 01-03-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: I'm my own leader.
Leeftijd: 5 years
Geslacht: Merrie

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   zo apr 20, 2014 4:22 pm
I GOTTA GET OUT INTO THE WORLD AGAIN

Met haar hoofd hooggeheven en haar benen hoog opgetrokken, draafde de haflinger merrie over het pad waarvan ze wist dat het uit zou komen bij dat mysterieuze pad van hout. Sinds haar vorige bezoek, toen ze Shotgun was tegengekomen, had ze niet kunnen achterhalen wat het nu precies was. En haar nieuwsgierigheid overwon het, keer op keer. Shield draafde energiek door, de zachte lentezon deed haar vacht oplichten als goud. Ze snoof even, de geur van een ander paard hing in de lucht. Onbekend, maar waarschijnlijk niet al te ver bij haar vandaan. Haar gouden oortjes draaiden heen en weer, in een poging zo veel mogelijk geluid op te vangen.

De merrie hield even halt, om zich te kunnen oriënteren. Ze wist niet zeker of ze wel goed liep, van haar richtingsgevoel had ze net nooit echt moeten hebben. Terwijl haar ogen de omgeving afzochten, op zoek naar iets dat aan kon duiden dat ze de goede kant opliep, blies een zachte wind door haar blonde manen en vacht heen. Voor slechts enkele secondes, wierp ze haar donkere ogen op naar de hemel. Er waren slechts een paar schamele wolkjes te zien. Precies zoals Shield het wilde hebben, het was zo ongelooflijk fijn dat de winter eindelijk voorbij was. De lente was haar favoriete seizoen, met de bloemen die zo prachtig in de bloei stonden, de geuren en vooral het mooie weer.

De palomino gaf de hoop op haar richtingsgevoel op, dat zou haar nergens brengen. Ze moest maar gewoon accepteren, dat ze hartstikke verdwaald was. Al hoewel, kon je wel verdwalen als je niets had wat je een thuis kon noemen? Want dan zou elke plek dus je thuis kunnen zijn.. Misschien zorgde het verdwalen er wel voor dat dit haar nieuwe thuis was. De merrie schudde mismoedig haar hoofd, haar gedachtes leken soms zo ver weg. Alsof het niet haar gedachten waren, maar die van een ander. Een kleine twinkeling verscheen in haar ogen, toen ze terugdacht aan de geur die in de lucht hang. Hij hing er nog steeds, dus misschien dat ze het kon volgen. Misschien dat het paard van wie de geur afkomstig was haar de weg kon wijzen.

Ze zette zichzelf weer in beweging, haar manen bewogen op het ritme van haar hoeven. De geur werd steeds sterker, tot ze een paard in het vizier kreeg met een gele vachtkleur. Ze toverde een vriendelijke glimlach op haar gezicht, die iets breder werd toen ze ook het mysterieuze pad in zicht kreeg. Dan was ze toch niet helemaal verdwaald. ”Hey,” sprak ze, terwijl ze een paar stappen in zijn richting zette. ”Ik ben Shield, en jij?”

Words: 441 ||Tag: Ioviano|| Note: -  


_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ioviano

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Niensel

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   ma apr 21, 2014 3:38 pm

Ineens hoorde hij de stem van een merrie en hij draaide zijn hoofd om naar de merrie toe. Hij glimlachte vriendelijk naar de mooie palomino merrie. ”Hey,” Had de merrie tegen hem gezegd en deed een paar stappen in zijn richting. "Hallo," Zei hij met warme stem. Hij draaide zijn lichaam bij zodat recht tegenover de merrie kwam te staan en zijn nek niet hoefde te buigen. De wind blies nu tegen zijn zijkant aan en zijn manen wapperden mee met de wind. ”Ik ben Shield, en jij?” Sprak de palomino merrie die de naam Shield droeg. Hij trok een mondhoek wat meer omhoog en kreeg zo een scheve glimlach. "Ioviano," Sprak hij vriendelijk. "Aangenaam." Zei hij er nog achteraan waarbij hij kort met zijn hoofd knikte. Normaal was Ioviano goed in gesprekken en vooral met merries. Met hengsten vocht hij liever om zijn kracht te kunnen uittesten, iets wat hij bij merries nooit zou doen. Nu zweeg hij even, waarschijnlijk omdat hij net even een dromerig momentje had en nog steeds met zijn hoofd een beetje in de wolken zat. Hij draaide weer met zijn hoofd naar het uitzicht. "Het is prachtig, het uitzicht vanaf hier." Zei hij met een wat dromerige warme stem. Hij keek weer even terug naar Shield met een glimlachje. Ioviano vond het altijd leuk om een beetje de Casanova uit te hangen, hij hield tenslotte ook erg van de aandacht van merries.

_________________

Super Awesome Setje gemaakt door Tamar:
 

Ioviano Enapay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shield

avatar

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 01-03-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: I'm my own leader.
Leeftijd: 5 years
Geslacht: Merrie

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   wo apr 23, 2014 7:21 pm
I GOTTA GET OUT INTO THE WORLD AGAIN

"Ioviano," had de hengst gerespondeerd, met een scheve glimlach rond zijn lippen. “Aangenaam,” sprak hij erachteraan, waarbij hij kort met zijn hoofd knikte. Shield glimlachte vriendelijk terug. ”Mooie naam, Ioviano.” Hinnikte ze hem toe. Vrijwel te gelijk met het hoofd van de lichtgekleurde hengst, draaide ze haar blik naar de omgeving. Haar gedachtes gingen van hier naar daar, ze vonden nooit een daadwerkelijk vaste plek. Enkelen zeiden dat ze slechts een creatief denker was, een met een grote fantasie. En deels klopte dat ook wel, echter zagen sommige dat was dieper. Een filosofisch denker, zoals ze haar ook wel noemden. Zoals ze vaak gedachten schonk aan de ethiek, want was is nou daadwerkelijk goed. En bestaat er iets slechts? Naïef als ze zelf was, geloofde ze absoluut niet in dat laatste. "Het is prachtig, het uitzicht vanaf hier." De stem van Ioviano deed haar opschrikken uit haar gedachtegang, hij had met een glimlachje naar haar teruggekeken. ”Absoluut.” Verzekerde Shield hem. ”Ik blijf me toch altijd afvragen hoe dit pad hier is gekomen,” ze maakte een kleine beweging met haar hoofd in de richting van de houten planken. ”Het ziet er niet naar uit dat het door paarden, of andere dieren is gemaakt, noch door de natuur zelf.”

Words: 225 ||Tag: Ioviano || Note: -  


_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ioviano

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Niensel

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   di mei 06, 2014 6:40 pmYou got to work to get to the top

Ioviano

De merrie glimlachte vriendelijk terug. ”Mooie naam, Ioviano.” Sprak de merrie vriendelijk tegen hem. Hij grinnikte even en trok een mondhoek iets verder op. Ze was lief. Niet iemand waarmee hij spelletjes zou spelen, dat deed hij bij de merries die hem ook flink uitdaagden en aan het flirten waren. Hij had zijn hoofd weer richting het mooie uitzicht gedraaid en kon in zijn ooghoek zien dat ze hem volgde. "Jou naam is anders ook verdraaid mooi," Sprak hij lachend met een vriendelijke stem wanneer hij weer heel even haar kant op keek. Daarnaar keek hij ook weer terug naar het uitzicht. Wanneer hij opnieuw tegen haar sprak zag hij dat het haar even deed opschrikken. Het was ook een mooie plek om even goed na te denken, zelfs kon hij hier ook moeilijk zijn gedachten bij het hier en nu houden. Hij glimlachte lief naar haar met toch een tikje stoers erin, want zo was hij tenslotte ook wel een beetje. ”Absoluut.” Zei ze terug en hij knikte kort. ”Ik blijf me toch altijd afvragen hoe dit pad hier is gekomen,” Sprak ze nu terwijl ze even een kleine beweging maakte richting de houten trap. Ioviano grinnikte weer kort bij de gedachten die in hem op kwamen. ”Het ziet er niet naar uit dat het door paarden, of andere dieren is gemaakt, noch door de natuur zelf.” Zei ze er nog achteraan. "Nee, het kan onmogelijk door enkel dier die ik ken gemaakt zijn." Zei hij terwijl hij een paar stappen richting de trap deed. Hij verlaagde zijn hoofd een beetje en bekeek het nog een keer goed. "Misschien waren het wel aliens?!" Zei hij hardop terwijl hij weer naar de merrie keek met een vriendelijke lach. "Niet echt hele slimme aliens, want het heeft niet echt nut, naar mijn mening. Je kunt makkelijk zonder dit de berg op komen." Zei hij er nog grinnikend achteraan.


_________________

Super Awesome Setje gemaakt door Tamar:
 

Ioviano Enapay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shield

avatar

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 01-03-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: I'm my own leader.
Leeftijd: 5 years
Geslacht: Merrie

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   wo mei 07, 2014 4:30 pm

why do I reach for the stars?

When I don't have wings, to carry me that far


"Jou naam is anders ook verdraaid mooi," sprak de hengst met een vriendelijke stem. ”Absoluut. Ik blijf me toch altijd afvragen hoe dit pad hier is gekomen. Het ziet er niet naar uit dat het door paarden, of andere dieren is gemaakt, noch door de natuur zelf.” Had haar eigen stem geklonken. Filosofisch als ze was, kon ze er eigenlijk helemaal niet aan doen dat haar gedachtes soms zo diep gingen. Een beetje te diep zelfs. "Nee, het kan onmogelijk door enkel dier die ik ken gemaakt zijn." Ioviano had een paar stappen in de richting van de trap gezet, de palomino merrie volgde zijn voorbeeld. "Misschien waren het wel aliens?!” Het lichtgekleurde paard had haar weer aangekeken met een vriendelijke lach. "Niet echt hele slimme aliens, want het heeft niet echt nut, naar mijn mening. Je kunt makkelijk zonder dit de berg op komen." Sprak hij er grinnikend achteraan. ”Het zal vast wel een reden hebben, toch?” Immers had alles een reden, dat waren haar gedachtes tenminste. ”Ben je een Loner?” Vroeg de merrie plots, zonder enige aanleiding voor haar vraag. Ze keek Ioviano zijdelings aan.
tag: Ioviano | words: 187 | notes: x| ♥ amanda

_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ioviano

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Niensel

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   vr mei 30, 2014 11:21 amYou got to work to get to the top

Ioviano

De merrie volgde hem naar de trap toe nadat hij instemde dat het inderdaad niet door een dier gemaakt kon zijn, tenminste niet een dier dat hij kende en hier al ooit had gezien. ”Het zal vast wel een reden hebben, toch?” Zei ze merrie nadat hij had gezegd dat het wel eens Aliens hadden kunnen zijn en dat ze dan niet echt slim waren omdat hij het nut van er niet van inzag. Hij grinnikte. Nadat ze dat had gezegd begon hij er ook over na te denken. Waarom zou iets zoiets maken? Een klein tijdje bleef hij erover nadenkt toch hij het maar opgaf omdat hij geen reden kon bedenken. Hij was tenslotte niet de meeste slimme dus hij dacht ook dat hij het waarschijnlijk het antwoord wel niet zou kunnen vinden. De merrie schudde hem nu wakker uit zijn verwarrende gedachten. ”Ben je een Loner?” Vroeg ze nu heel plots aan hem. Hij keek haar nu weer aan met een tikje verbaasde blik. Omdat hij de vraag niet helemaal verwacht had moest hij er even over nadenken terwijl het antwoord eigenlijk heel simpel was. Wat had hij vandaag? Hij was er de hele tijd niet helemaal en was een beetje traag van begrip telkens. "Oh uh, ja ik ben een Loner." Zei hij nu een heel klein beetje laat. Hij glimlachje naar haar. "Ik hoop ooit zelf een leider te gaan worden." Zei hij nu met een trots in zijn stem. Dat was zijn droom voor de toekomst, dat was waar hij voor trainde, om later een goed leider te kunnen worden. Hij keek weer even naar het mooie uitzicht en wanneer een briesje wind in zijn gezicht werd geblazen schudde hij kort met zijn manen. Hij keek al snel Shield ook weer aan. "En jij, ben jij ook een loner?" Vroeg hij nu vriendelijk aan haar..


_________________

Super Awesome Setje gemaakt door Tamar:
 

Ioviano Enapay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shield

avatar

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 01-03-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: I'm my own leader.
Leeftijd: 5 years
Geslacht: Merrie

BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   vr mei 30, 2014 4:37 pm

why do I reach for the stars?

When I don't have wings, to carry me that far


"Oh uh, ja ik ben een Loner." Klonk de stem van de lichtgekleurde hengst, na een moment van stilte. Een glimlach werd haar kant op gezonden. "Ik hoop ooit zelf een leider te gaan worden." Shield grinnikte onbewust. Dat was onderhand al het tweede paard dat ze tegen was gekomen, die de droom had leider te worden. Het amuseerde haar lichtelijk dat paarden tegenwoordig zo graag een kudde wilden leiden, hoewel ieder het weer om andere redenen deed. Bij de één ging het enkel om macht, terwijl de ander gewoon paarden wilden voorzien van veiligheid en een goed leven. ”Wat is de reden dat je een leider wilt worden?” Besloot Shield te vragen, ze had immers geen flauw idee onder welke categorie ze Ioviano moest plaatsen. "En jij, ben jij ook een loner?" Ze knikte langzaam, alvorens te spreken. ”Sinds kort.”
tag: Ioviano | words: 141 | notes: x| ♥ amanda

_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Untameble | &Shield   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Untameble | &Shield
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: The Valley :: Mystery Paths-
Ga naar: