IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 The never ending love story ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shay

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 04-04-14
Naam : Fachii ♥

Character sheet
Kudde: Bitches, the assassin leads me 'till i die ♥
Leeftijd: 6,5 years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: The never ending love story ~   za apr 05, 2014 10:45 am

Heeii!
Ik heb besloten een droptopic te maken, omdat ik graag alles dump ect xD
Gelieve niets te stelen en veel plezier met kijken x

-Shay
-Illusion
-Vanilla
-Ideas
-Others

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 04-04-14
Naam : Fachii ♥

Character sheet
Kudde: Bitches, the assassin leads me 'till i die ♥
Leeftijd: 6,5 years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: The never ending love story ~   za apr 05, 2014 11:05 am

TRUST NO MAN
tagged: name. words: #. notes: here.

»General
»Name; Shay
»Meaning; Geschenk
»Nicknames; Shay , Karma
»Age; 6,5 years
»Gender; Female
»Birthplace; Far away ~
»Religion; -
»Conviction; Neutral / Bad
»Sexuality; Hetrosexual
»Quote; ~
»Owner; Chriss
»Pm to; Shay / Vanilla

»Herd information
»Former Herd; Breaking bad
»Herd; The assassins
»Future Herd; -

»Leader; Assassin
»Follower;

»Lifestyle; Loner / Herdlid
»Future lifestyle; -
»Former lifestyle; Herdlid


»Inside
Shay is een felle merrie, op het eerste gezicht in ieder geval. Als ze je niet kent zal ze heel afstandelijk en fel zijn. Ze zal je nooit aanvallen, behalve als ze slechte ervaringen met je hebt. Ze is behoorlijk geduldig in die vakken, maar wilt wel zo snel mogelijk antwoordt hebben. De merrie zal nooit haar angsten en andere zwakheden aan andere laten zien die ze niet kent, maar als ze je eenmaal vertrouwt zal ze aan jou kant staan en zal je zien dat ze een zachte kant heeft. Ze is erg lief en vriendelijk, met haar zwakke kanten. Ze zal niet snel haar geschiedenis kwijt willen. Toch, naast dat zal ze een sterke leider zijn, die altijd klaar zal staan voor iedereen. Ze kan hard zijn tegen verraders en ze is iemand die nooit meer vergeeft, of je moet met een perfect excuus hebben. Ze zal daarom ook nooit op een enkele 'sorry' reageren.

»Geschiedenis
Een donkere avond, de maan hing hoog in de lucht. Veel paarden hadden zich om de barende merrie gevestigd, helpend en steunend. Een klein paardje kwam zih erbij dringen, om enkele medicijnen te geven, maar de bevalling verliep goed. Er werd twee jonge merries geboren, beide gezond al leken ze totaal niet op elkaar. De ene was een forse haflinger merrie, de andere was stukken donkerder en kleiner, wel haflinger. Veel paarden keken opgelucht naar de twee, die algauw probeerde op te staan. De moeder begon de twee droog te likken.
Al snel dartelde ze door de hoge grassen, met de grote kudde mee. Het was geen geliefde kudde, maar hij was machtig. Er was amper gevaar voor alle jonge veulens, er waren dit seizoen veel geboren. Ze stopte bij een meertje, waar de kudde tijdelijk bleef overnachten. Er was genoeg gras en water, genoeg voor de kudde een lange tijd. De jonge merries groeide op, al was er niet echt een band. Shay was duidelijk de duistere van de twee, haar zusje Daisy was meer de lieve. Haar leader was trots op Shay, die algauw alle karaktereigenschappen erfde die deze kudde nodig had, al wisten ze niet dat het wat ergers werd, een haat jegens de hele kudde. Toen de twee merries bijna een jaar waren, waren ze op een plek waar meerdere kuddes waren, de meeste waren goede al was er één machtige kudde, een kudde die wilde overheersen en dat lukte goed. De twee kuddes sloten een bondgenootschap en werden al snel gevreest, al trok Shay niet meer echt op met haar kudde. Ze was vaak te vinden bij de andere kudde, meestal tussen de hengsten. Het maakte haar leader bang, hij had het gevoel dat ze ging overlopen. Shay trok het meeste op met een gitzwarte hengst met de naam Demarage. Hij was een grote fries, zoon van de leader. Hij werd later leader, had hij haar verteld en dat trok haar wel aan. Maar hij fokte haar op en de haat jegens alles werd steeds groter. Overal zag ze het duistere in, haar ogen zaten vol vlammen. Hij zette haar op tegen haar eigen kudde, omdat de andere kudde verkeerde plannen had met haar thuis kudde. Plannen die ze niet wist.
"They said you're not welcome anymore," vertelde de hengst en de merrie snoof hard. "They called you Karma." De merrie was woedend. Waarom deden ze dit tegen haar. De merrie had haar woede nu lang genoeg laten opborrelen. De merrie had net de leeftijd van 3 jaar bereikt en was al erg sterk. Ze stelde voor dat de kudde haar zou helpen met het uitschakelen van haar kudde, wat natuurlijk juist de bedoeling was.
Het werd een bloederig gevecht, al was haar kudde in de minderheid. Zij was in gevecht met haar zwakkere zusje, die toch zou verliezen. "Ready for the end?" vroeg Shay met een felle, ijskoude stem die ze niet gewend was. Iedereen kende haar met haar fluweelzachte stem, maar nu klonk het wraakzuchtig en woedend.
"Shay, wat doe je?! Waarom doe je dit?" jammerde haar zusje en Shay greens. "Waarom? Jullie willen me toch lozen?" hinnikte ze en ze gaf een harde trap in haar richting. Vol in haar ribbenkast. Daisy viel meteen en kwam met een harde klap neer. Ze bewoog alleen niet meer. Ze was gestopt met ademen. Toen klonk er een harde kreet. "De leader is dood!" gilde een van haar ex-kuddeleden en ze vluchtten. Een overwinning. Maar was haar liet schrikken was hoe ze haar zusje vermoord had. Eigenlijk had ze haar zusje nieteens zelf vermoord, maar een steen waarin ze viel. Toen kwam Demarage, die haar grijnzend aankeek. "Mooi, bedankt voor alle hulp," hinnikte hij vals. "Nu kun je oprotten, bitch."
Met een woedende blik keek Shay de gitzwarte hengst aan. Weer was ze laten vallen, weer was er niemand die ze kon vertrouwen. Ze keek hem woedend aan en richtte zich niet tot hem, maar tot zijn vader, die ze met een fel gevecht vermoordde. Toen ging ze er vandoor, weg van hier.
Op een leeftijd van 4 kwam ze haar kudde weer tegen, maar ze werd voor eeuwig verbannen. De merrie wist niet meer wat ze moest doen. Na maanden rond scharrelen kwam ze Demarage tegen, trots en hooggeheven. "Hi, Karma." zei hij met een verschrikkelijke grijns. "Karma, dat is de perfecte naam voor jou. Jij bent gewoon Karma, ongeluk is altijd in jou buurt," vertelde hij en de merrie keek hem woedend aan. "Dus ik zal ook maar weggaan," zei hij en de merrie kon haar woede niet meer bedwingen en trapte hem tegen zijn hoofd. De hengst bloedde heftig en kon niks zien. Ze had hem verblind aan een oog. Ze ging er vandoor, ze was een monster...

»Outside
De merrie is een slanke, gespierde merrie. Ze is een palomino met een korte vacht, haar manen en staart zijn verschrikkelijk lang. Ze heeft een slank hoofd met een dunne bles. Ook heeft ze lichte appeltjes op haar achterhand en geen sokken. Ze heeft een bruin oog en een maanoog.

»Skills
Fysiek
Zicht: ●●●○○○
Ze kan goed zien, gewoon het gemiddelde, enkel aan haar maanoog ziet ze minder.
Reuk: ●●○○○○
De merrie kan niet erg goed ruiken, door een trap die ze ooit op haar neus gehad had. Haar neusholtes zijn daardoor gedeeltelijk afgesloten.
Gehoor: ●●●●○○
Ze kan gewoon goed horen, het valt haar erg snel op als er iemand in de buurt is.
Snelheid&Behendigheid: ●●●●○○
Ze is erg snel en behendig, door haar lange benen.  
Doorzettingsvermogen: ●●●●●○
De merrie zal altijd doorzetten, ze zal niet snel opgeven. Dit zal haar erg goed helpen met lastige tijden.

Mentaal
Sociaal binnen de kudde: ●●●●○○
Ze is erg sociaal binnen de kudde en ze vertrouwt de meeste wel, al heeft ze niet iets met iedereen.  
Sociaal buiten de Clan: ●●○○○○
Ze is wel wat vijandig tegenover anderen. Al is het paard vriendelijk, ze zal deze nog niet vertrouwen, maar blijft normaal doen, afgezien van haar afstandelijkheid en wantrouwende blik.
Omgang met veulens: ●●○○○○
De merrie kan niet zo goed met veulens opschieten, want ze heeft nog nooit het moedergevoel gehad.
Gedult: ●●●○○○
Ze heeft genoeg gedult, al kan ze soms wat opdringerig doen als ze iets persé wilt weten.
Gevoeligheid: ●●○○○○
Ze heeft veel meegemaakt, vroeger was ze al hard maar nu is ze nog harder en kan ze zich onder veel momenten, ook gevoelige of verdrietige momenten gedeisd houden. Ze is ongevoelig tegenover andere paarden, als ze deze niet kent.


»Relationships
~ Uncertainty
~ Acquaintance/To be respected
~ Friend
~ Good friend
~ Crush
~ Family
~ Love
~ Mate
~ Discomfort/Dislike/Fear
~ Hate
~ Student/Mentor
[Babs]
Komt nog ~

{EEN RELATIE WORDT VERANDERD ALS ER MEER DAN 5 REACTIES OP HET TOPIC ZIJN OF ALS HET TOPIC INACTIEF IS}

Mom: Saffirah
Dad: Allegro
Siblings: Daisy & Yularah
Other family: -


»Other information
Active topics;
-http://chimorea-horses.actieforum.com/t57-assassin-karma
-http://chimorea-horses.actieforum.com/t58-helloshay
-http://chimorea-horses.actieforum.com/t60-odysseus-killed-by-a-storm

Inactive topics;
-

Finished topics;
-

Fear no b*tch


~ Uncertainty
~ Acquaintance/To be respected
~ Friend
~ Good friend
~ Crush
~ Family
~ Love
~ Mate
~ Discomfort/Dislike/Fear
~ Hate
~ Student/Mentor
[Babs]
Komt nog ~

Odysseus - Kennismaking - Hengst
' - Shay vertrouwt de hengst voor geen meter, maar ze kent hem daar ook niet goed genoeg voor. De kennismaking was wat luguber, op de verkeerde plaats. Ze is eigenlijk wel benieuwd naar hem, hij lijkt een gevaarlijke hengst. Dat trekt haar wel.

Shadow - [http://chimorea-horses.actieforum.com/t58-helloshay]Kennismaking[/url] - Merrie
' - Shay vindt de merrie niet erg leuk, maar ze kent haar daarom ook niet goed genoeg.

Assassin - [http://chimorea-horses.actieforum.com/t57-assassin-karma]Kennismaking[/url] - Hengst
' - Shay vindt de hengst aardig en respecteert hem zeker, al is ze bang dat hij haar niet vertrouwt. Ze wilt hem graag beter leren kennen en vindt de hengst interessant.
Voorsteltopic

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 04-04-14
Naam : Fachii ♥

Character sheet
Kudde: Bitches, the assassin leads me 'till i die ♥
Leeftijd: 6,5 years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: The never ending love story ~   ma mei 05, 2014 2:41 pmSHAY


Teksttekstteksttekst


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The never ending love story ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The never ending love story ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Algemeen :: Adoptions :: Droppings-
Ga naar: