IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 { Jules }

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aliyah

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 06-05-14

Character sheet
Kudde: Loner ~
Leeftijd: 4 and a half years
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: { Jules }    vr mei 09, 2014 7:15 pmDe ochtenddauw was geplakt aan de planten die zich op de boomgrens bevonden. De lucht was hier al wat zwaarder, de zuurstof begon al op te raken. Dat verklaarde ook de verminderen van bomen. Het was hier koud, al scheen de zon volop. Het was dat ook nog vroeg. Het was niet verstandig om nog verder omhoog te gaan, tenminste als je niet in de sneeuw wilt zitten. Heel het jaar door lag er sneeuw, zelfs op de heetste zomerdag van het jaar. Misschien smolt het dan een beetje, maar toch bleef er sneeuw liggen.

De zon hing al wat hoger in de lichtblauwe lucht, de middag was misschien net aangebroken. Een ijskoude wind blaasde over de hoge berg heen, gierend en piepend. De laatste dennenbomen die nog op deze grens zaten, waren groot en sterk. Ze overleefde de winter net, maar veel kleiner moesten ze niet zijn. Er sinds de winter geen sneeuw meer op de berg, tenminste niet veel. Enkele grassen waren door de sneeuw gedrongen. Zonder de onbewolkte zon zou het hier bijna te koud zijn om te overleven, voor een langere tijd dan.

De kou paste wel bij hoe de merrie zich voelde. Ijskoud, niet erg onder de indruk. Ze had amper nog emoties de laatste tijd, al kon ze goed met die van een ander spelen. Ze kon goed emoties tonen, ook al voelde ze zich heel anders. Ze kende zat paarden die overmand waren door verdriet, die zich afsloten. Maar de merrie wilde wraak, op elke hengst. Tot ze iemand gevonden had die haar hart zou smelten, maar dan moest je wel heel bijzonder zijn.

Haar slanke verschijning was al door enkele paarden gezien, alleen waren de meeste ontmoetingen merries. Ook dat geslacht kon ze meestal niet uitstaan, ze was erg dominant tegenover de meeste merries. Waarom wist ze niet, maar vriendelijk was ze in ieder geval niet. Bondgenoten had ze ook niet, al zocht ze wel een paar merries die haar zouden helpen, die ook een hekel hadden aan hengsten. De merrie greens. Ze zal niet de enige zijn, niet de enige wiens hart gebroken was. Misschien wel de enige die daarom iedereen, ook degene die onschuldig waren, terug wilde pakken. Psychische wonden aan wilde brengen, in ieder geval iets waardoor ze haar nooit meer zouden vergeten.

Met grote stappen verplaatste de merrie zich wat lager, waar de loofbomen weer waren. Waar het wat warmer was. De felle zon kwam amper door het dichte bladerdak. De groene grassen omringde haar stevige, kleine hoeven. Haar neus snoof de zachtwaaiende wind op. Ze was niet alleen, maar dat itneresseerde haar niet echt. Het rook hier meer naar een individuele merrie. Ze ging over in een rustig drafje, door de lage grassen. Ze leek wel te zweven, met haar ruime passen en haar hoeven die amper het gras raakte. Ze brieste zachtjes, haar blik staarde rond. Nee, ze was niet alleen.
ALIYAH
Jules ' Aliyah - No notes - 484 words ~


_________________

Aliyah ~ Shay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jules

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 06-05-14

Character sheet
Kudde:
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: { Jules }    vr mei 09, 2014 8:41 pmI'm sorry for whatever I did to make you think I give a shit about your feelings

Jules

Met sierlijke passen en een hoog opgeheven hoofdje wandelde de merrie over het gras tussen de bomen door. Haar staart trok ze ook een beetje ophoog zodat die niet vies zou worden, die was namelijk behoorlijk lang. De merrie had het sierlijke lichaam van een Arabier maar was net iets gespierder en haar hoofd was wat rechter. Ze geloofde dat er misschien ooit een Arabier in haar familie had gezeten aan wie ze dit goddelijke lichaam had te danken. Een scheve grijns stond op haar ranke hoofdje die een lichte arrogantie uitstraalde. Arrogantie was ook zeker iets dat ik haar karakter zat, ze wist zelf heel goed dat ze er goed uitzag en wist dit goed te gebruiken. Hengsten waren nergens veilig voor haar, overall ging ze erop af en gooide ze haar flirttrucs in de strijd. Merries, dat was alleen wat anders. Elke mooie merrie van een vijand voor haar, toch leden de voor haar 'niet mooie merries' ook onder haar gedrag. Met merrie ging het dan ook nooit goed, het eindigde altijd of in een gevecht op een over emotionele merrie die Jules dan 'per ongeluk' had beledigd. Nee, het ging nooit goed met merries maar toch ontweek ze ze niet want ze hield van die 'conflicten'.

Na nog een tijdje lang door de bomen te hebben gewandeld op een redelijke hoogte waar tenminste nog loofbomen stonden. De geur van een andere merrie hing in de lucht en het had Jules haar aandacht getrokken, slecht nieuws voor de andere merrie, tenzij het ook zo'n 'conflicten' genieter was als haar. Lichtvoetig wandelde de merrie over het gras en probeerde zo min mogelijk geluid te maken. De geur werd steeds sterker tot er ergens tussen de bomen door een wit gedaante tevoorschijn kwam. De scheve glimlach op het gezicht van Jules werd wat meer opgetrokken en ze benaderde de merrie van achteren, stilletjes. "Boe!" Sprak de merrie hardop waarnaar ze wat grinnikte. Ze ging naast de merrie staan en keek haar even in de ogen aan. Al snel gleden haar ogen even over het lichaam van de witte merrie heen. Ze maakte om de merrie nog beter te bekijken een rondje om haar heen. [b]"So, did I scare you, honey?"[b] Vroeg ze aan de merrie met een poeslieve stem die bezorgd klonk. Aan haar gezicht was alleen te zien dat dat sarcastisch was. Ze ging weer naast de merrie staan en trok een wenkbrauw omhoog..


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules