IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 Odysseus

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Odysseus
Leader
avatar

Aantal berichten : 581
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 8 years
Geslacht: Hengst

BerichtOnderwerp: Odysseus   vr feb 28, 2014 7:12 pm
HE'S A LOVER BOY AT PLAY, HE DON'T PLAY BY RULES


Algemeen
Naam: Odysseus
Afkomst naam: Het mythische figuur Odysseus
Uitspraak: Odiessuis
Geslacht: Hengst
Leeftijd: 8 jaar
Leefwijze: Kuddepaard
Kudde: The Olympus
Rang: The Almighty [The Leader]

Uiterlijk
Vacht: Panterbont
Ras: Knabstrupper
Ogen: Donkerbruin
Bouw: Groot en stevig gebouwd, erg gespierd.

Innerlijk
Goede eigenschappen:
Dapper
Odysseus is niet snel bang te maken, sterker nog hij geniet van dingen die anderen juist als eng zouden beschouwen. Donkere bossen, gevechten etc. Hij is er dol op.
Eerlijk
De hengst zal niet snel weg deinzen voor de waarheid, ondanks dat hij niet erg betrouwbaar is. Hij blijft over het algemeen wel eerlijk, tenzij het hem beter uitkomt om te liegen.
Flirt
Ody is dol op merries, ondanks zijn slechte kant kan hij erg charmant zijn. Erg trouw is hij daardoor niet, maar hij beschouwd het flirten als een goede eigenschap.
Intelligent
Hij is erg slim en pikt andere dingen snel op, zelfs als hij er in de eerste instantie helemaal geen kennis over heeft. Hij doet altijd moeite om meer kennis op te doen.
Slechte eigenschappen:
Gemeen
Odysseus is niet bepaald een "schatje", hij geniet ervan anderen pijn te zien lijden. Vroeger was hij niet zo, door zijn verleden en de invloeden die anderen op hem hebben gehad heeft hem zo veranderd.
Player
Omdat hij zo'n flirt is, kan dit soms nog wel eens uit de hand lopen. Het komt dan ook regelmatig voor dat hij een relatie heeft met twee, of misschien wel drie, merries tegelijk.
Onbetrouwbaar
Echt betrouwbaar is deze hengst niet, hij heeft er geen moeite mee anderen te bedriegen. Hoewel hij vaak wel eerlijk is, is hij bijzonder goed in liegen als dit hem zo uitkomt.
Doodsbang voor water
De hengst is ondanks zijn stoere gedrag, ontzettend bang voor water. Wat voornamelijk komt door zijn jongere zusje, die - door toedoen van zijn vader - verdronken is.
Likes: Gevaar, het duister, merries, flirten, vechten, kennis opdoen, machtig zijn.
Dislikes: Ongelijk hebben, verliezen, goedzakken, andere kuddes, zijn ouders, water.
Goed in...: Vechten, leren, flirten, liegen.
Slecht in...: Vriendelijk zijn, meeleven met anderen, verliezen, zwemmen.

Verleden
6 jaar geleden, werd Circe geboren. Het jongere zusje van Odysseus. De twee jaar voor haar geboorte, had de hengst een rustig leven geleid met zijn ouders. Eigenlijk was de geboorte van Circe nooit de bedoeling geweest, daar hoorde hij zijn ouders ooit over praten. Zijn vader keek altijd zó verafschuwd naar de merrie, dat Odysseus er achterdochtig over werd. Maar toen hij er met zijn moeder over wilde praten, werd deze alleen maar kwaad. De knabstrupper besloot het onderwerp te laten rusten en kreeg ondertussen een steeds betere band met zijn jongere zusje.
Het was een warme zomerdag, toen zijn moeder op een dag woedend vertrok na een ruzie met haar partner. Odysseus - nieuwsgierig als hij was in die tijd - besloot haar te volgen, tot de ontdekking komend dat Circe helemaal niet de dochter was van zíjn vader, maar van een vreemd paard. Ene Jack, wist hij op te vangen uit het gesprek tussen zijn moeder en de hengst. Dat verklaarde voor hem een hoop, dat was waarom zijn vader altijd zo neerkeek op Circe. Odysseus besloot terug te gaan naar zijn vader en zusje, in de angst dat zijn moeder hem zou ontdekken. Maar, die avond was zijn moeder nog steeds niet teruggekeerd.
De dag die daarop volgde, was hij helemaal alleen toen hij ontwaakte. Volledig in paniek volgde hij - zo goed als mogelijk - het geurspoor van zijn vader en Circe, helemaal tot aan de rivier. Hij was nog net op tijd, om het hoofd van zijn zuster kopje onder te zien gaan. Maar ze kwam niet meer boven. Zijn vader stond daar maar, met een koudbloedige grijns rond zijn lippen. Toen is Odysseus vertrokken.

Relaties
Legenda:
- Familie
- Haat
- Ik mag je wel
- Kennis
- Relatie
- Vrienden
- Crush

Circe, I'm sorry I couldn't save you. {NPC - sister}
Hermes, why did you had to kill her? {NPC - father}
Chione, if you didn't leave, she would still be alive. {NPC - mother}
Jack, you bastard. {NPC}
Themis, I just can't tell you how I feel, it's to awkward.
 Cheyenne, I would trust you with my life.

Overig
Lyrics used: Gives You Hell [Signature] & Cold Hearted  [Sheet]
V O O R S T E L T O P I C


_________________

Odysseus || Shield || Croft || Focus || Hallucination || Clementine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Odysseus
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Algemeen :: Off Game :: Introduction :: Horses-
Ga naar: