IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 Uitleg Groups

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Themis
Follower
avatar

Aantal berichten : 382
Registratiedatum : 14-02-14
Leeftijd : 18
Naam : Tamar

Character sheet
Kudde: The Olympus
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: Female

BerichtOnderwerp: Uitleg Groups   ma apr 21, 2014 9:40 pm


ChimoreaTimes pass by,
Souls come and go,
But the love for our land,
Will always be feeled

Hier is informatie te vinden over de Groups, om misverstanden te voorkomen. Wanneer er toch nog vragen over zijn, kunnen deze onder het Bulletin Board bij 'Vragen' worden gesteld.

Wat zijn Groups?
Groups zijn groepen bestaande uit Loners. Deze paarden hebben onder elkaar afspraken, en mogelijk een doel of een rangorde. Deze groepen hebben over het algemeen niets met de kuddes te maken, al kunnen er nog wel eens ruzies ontstaan. Meestal hebben Groups wel een enkele leider, die zijn eigen regels opsteld.

Hoe zit het met Groups in de RPG?
Groups mogen door iedereen opgericht worden. Echter kan dit - tenzij in overleg met de admin's of vanwege een verhaallijn waar wij vanaf weten - niet gebeuren door een paard dat daarnaast al lid van een kudde is. Wat de regels in je Group zijn en hoe je bijvoorbeeld bijeenkomsten regelt is daarbij geheel aan jou.

Regels omtrent de Groups
- Groepen t/m 7 leden hebben het recht een topic bij de Adoptions te plaatsen.
- Wanneer een groep meer leden bedraagt dan deze 7 stuurt de oprichter(s) een pb naar een administrator met daarin de naam en de beschrijving van de groep. Deze beschrijving kan maximaal ong. 50 woorden bedragen. De administrator zal dan onder Groups een board aanmaken voor deze groep.
- Wanneer dit board aan is gemaakt, wordt het oude topic op de acc-markt na 5 dagen - of eerder wanneer het topic al over is genomen en op het board is geplaatst door de oprichter - verwijderd door een teamlid.
- Rangen, standen, eventuele deelname aan verhaallijnen en bijeenkomsten van de groep zijn voor de rekening van de oprichter, evenals het bijhouden van zijn of haar board. Wanneer deze inactief is bevonden (bijvoorbeeld met een activiteits-check door een admin op het board) en er dus minder dan 7 actieve paarden in de groep zijn, wordt dit board verwijderd.


Deze regels kunnen ten alle tijden door de staff verandert worden.

Mvg,
het Chim-team_________________
Old&Gotten Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Uitleg Groups
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Algemeen :: Herds & Groups :: Groups-
Ga naar: