IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 A whore or a shy angel? ~Tarquando

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Djinn

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Lorry..

BerichtOnderwerp: A whore or a shy angel? ~Tarquando   ma apr 21, 2014 8:54 pm

DJINN

De zon scheen tussen de bomen door en viel neer op haar sneeuwwitte vacht. Slaperig knipperde ze met haar ogen en haar kaken produceerde een geeuw. Ze rolde zich helemaal op haar zij en genoot nog van de zon die als maar feller en warmer werd, de zon die haar vacht verwarmde en verlichte. Haar lippen creëerde een glimlach die iets laten werd gevold door een zucht die er over heen rolde. Ze kroop overeind en slenterde het bos uit. Haar lichaam kwam tot stilstand aan de rand en ging naar achter hangen zodat ze haar voorbenen even kon strekken. In een langzaam tred wandelde ze richting de rivier en liet haar neus langzaam. De temperatuur van het water veroorzaakte een ijskoude rilling die over haar rug heen gleed. De zon scheen tussen de bomen door en viel neer op haar sneeuwwitte vacht. Slaperig knipperde ze met haar ogen en haar kaken produceerde een geeuw. Ze rolde zich helemaal op haar zij en genoot nog van de zon die als maar feller en warmer werd, de zon die haar vacht verwarmde en verlichte. Haar lippen creëerde een glimlach die iets laten werd gevold door een zucht die er over heen rolde. Ze kroop overeind en slenterde het bos uit. Haar lichaam kwam tot stilstand aan de rand en ging naar achter hangen zodat ze haar voorbenen even kon strekken. In een langzaam tred wandelde ze richting de rivier en liet haar neus langzaam. De temperatuur van het water veroorzaakte een ijskoude rilling die over haar rug heen gleed. Vogels vlogen over haar hoofd heen en ze hoorde knaagdieren door het gras trippelen. Djinn haalde haar neus weer uit het water en draaide zich weg van het water om zich enkele passen verder te plaatsen en van het sappige gras te genieten.

De dag vloog voorbij en voor ze het wist was het al schemerig geworden en hadden wolken zich voor de ondergaande zon geschoven. De maan stond al aan de hemel wanneer het bijna nacht was. De temperaturen bleven aangenaam tot een druppel op haar neus neer viel. Meteen was haar humeur om zeep, haar oren kantelde Djinn lichtjes naar achteren en ze versmalde haar ogen. In een kalme drafje keerde ze terug richting het bos aan de rand van het bloemenveld. Eenmaal in het bos ging ze over in galop om zo snel mogelijk bij het adembenemende veld te zijn. Ze vond het heerlijk om in de lente te kijken hoe alle bloemen mooi in bloei stonden en zich samen op dit veld hadden verzamelt om een prachtig kleurenpatroon te ontwikkelen. Met een bruuske stop kwam ze tot stilstand en keek naar de bloemen die werden verlicht door de laatste zonnestralen voor hij helemaal verdween achter de aarde. Zelfs deze kleurrijke bijeenkomst leek plots al zijn kleur te zijn verloren door de toenemende regen. Djinn werd nog maar door enkele druppels geraakt en zelfs dat ergerde haar, ze kon zich helemaal inleven hoe die bloemen zich voelde. Ondanks dat de witte merrie geen echte levensgenieter was, hield ze er wel van om van bepaalde landschappen te genieten, zoals deze. De glimlach die de regen had doen verdwijnen was terug gekeerd, slecht voor enkele seconde, maar hij was er wel. Ze kantelde haar hoofd enkele graden naar recht en stak haar neus enkele centimeters naar voor. Zelfs de regen kon de bloemen hun geur niet ontnemen.

Een geluid van achter haar deed haar verrast opkijken en haalde haar gedachten bij de bloemen weg. Haar bruine keken argwanend in het rond. Ze vertrouwde niet snel andere paarden, ze acteerde het alleen maar. Een luide en misschien licht waarschuwend bries verliet haar neusgaten. "Hallo?" Ondanks dat ze misschien wel tegen zichzelf aan het praten was klonk haar stem nog steeds fluweelzacht, verleidelijk en sexy. Ze was met deze stem geboren en kon er zelf niks aan doen. Vroeger klonk haar stem niet zo sexy, maar die toon had ze nodig om hengsten aan haar kant te krijgen en na het vaak te gebruiken is het blijven hangen. Ze voelde zich alles behalve op haar gemak en draaide haar hoofd een beetje bibberig terug naar voor. Gespannen staarde ze naar het veld terwijl haar oren alles achter haar wilde horen. Bij elk simpel geluid draaide haar oren die kant op. Ze voelde een aanwezigheid, maar tegelijkertijd had ze geen andere geluiden gehoord die er op konden wijzen dat er nog paard niet zo ver van haar vandaan stond.  

It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.

_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tarquando

avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 6
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: A whore or a shy angel? ~Tarquando   do apr 24, 2014 11:32 amTarquando
Met zijn grote massieve lichaam wandelde de hengst door het bos heen. Zonnestralen die het door het bladerdek haalden schenen op zijn zwarte vacht die licht bezweet was en daardoor glansde. Zijn grote hoofd hing laag en wolkjes condens verlieten zijn neusgaten. Hij bleef het liefst in de schaduw van het bos tijdens deze dagen, zijn zwarte vacht werd namelijk erg warm onder de zon. In de zomer zou het nog erger worden, hij moest er nog niet aan denken. Lente was ondanks het warme weer soms wel een van zijn favoriete seizoenen. Bloemen bloeien en er worden overal kleintjes geboren. Blijheid overal. Herfst was zijn meest favoriete seizoen, dan kleurde de bladeren mooi en dan vond hij het weer het fijnst, niet te koud en niet te warm. Hij brieste even waarnaar hij hapte naar een vlieg die op zijn schouder was gaan zitten. Het licht dat door het bladerdek kwam werd met de tijd ook steeds zwakker, en dat ging ook nog best snel, wat betekende dat de zon bijna onder zou gaan. De kleur werd steeds meer 'oranje' in het bos en de schaduwen werden langer. Zachtjes getik klonk nu op de bladeren en kort keek Tarquando omhoog. Een druppel water wist door een kleine opening te vallen in het bladerdek en kwam op zijn voorhoofd terecht. Een glimlach verscheen op het gezicht van de grote hengst. Heerlijk, regen na een warme dag. Hij keek even in het rond en zag in de verte een open plek waar ook nog eens een paarden gedaante stond. Hij draaide zijn grote lichaam in die richting op en wandelde naar de merrie toe. Aan haar geur was namelijk wel te ruiken dat het een merrie was. Wanneer hij dichterbij kwam hoorde hij de merrie luid briesen en ook wat waarschuwend. Hij stopte met wandelen en bleef even staan kijken naar de witte merrie. "Hallo?" Klonk haar stem nu fluweelzacht, verleidelijk en zelfs sexy. Even kort keek hij wat verbaast doordat ze daarnet nog wat waarschuwend klonk. Ze draaide haar hoofd terug naar het veld maar alles leek erop dat ze wat gespannen was. Hij zette zijn massieve lichaam weer in beweging naar de merrie toe. Zijn voetstappen waren duidelijk te horen door de zwaarte van zijn lichaam. Niet zwaar omdat hij teveel at, maar vanwege zijn spiermassa's. De regen was nu wel losgebarsten maar veel last hadden ze er niet van onder het bladerdek. Hij kwam naast de witte merrie staan. "Hallo," Zei hij met zijn zware maar ook hele warme stem die heel vriendelijk klonk. Hij draaide zijn hoofd en keek haar nu aan waarbij hij iets naar beneden moest kijken. Hij was het ook wel gewend met zijn grote. Hij keek ook al snel weer naar voren. "Heerlijk, regen na een warme dag." Zei hij weer met zijn zware en vooral warme stem. Hij stak zijn neus verder naar voren en nam de geur in zich op waarnaar hij de witte merrie weer aankeek met zijn kastanje bruine ogen..|Words:--|Tag:--|Notes:--|_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Lorry..

BerichtOnderwerp: Re: A whore or a shy angel? ~Tarquando   za mei 03, 2014 9:22 pm

DJINN

Ze had de hengst al horen aan komen en had zichzelf al proberen voor te bereiden op een eventueel gesprek, toch sprong ze bijna een halve meter opzij wanneer hij langs haar ging staan en sprak. Ze stond nu meer tussen de bomen en niet meer op het pad zelfs. Ze schaamde zich voor haar verlegenheid en schrik. Het lukte haar niet meteen om te antwoorden op de hengst zijn woorden. Haar hersenen kronkelde in verschillende vormen over hoe ze het deze keer kon aanpakken zonder dat ze weer gekwetst werd. Het liefst van al kwam ze niet in contact met hengsten, maar ze kon hem nu niet laten stikken. "Heey" Haar stem klonk als een fluister, maar nog steeds mierzoet.

De druppels rolde nog steeds vanuit haar manen, langs haar hals naar beneden. Ze had bang en dat was te zien in haar ogen en aan haar lichaamstaal. Deze hengst was veel groter als haar en ook veel robuuster. Ook zijn kleur gaf haar rillingen, echter kon ze er geen reden op leggen. Haar vader had dezelfde kleur, maar dat kon toch niet de reden zijn, wel? Ze wist niet echt wat ze wilde zeggen, ze wilde rennen, liefst zo ver mogelijk hier vandaan. Een ijskoude rilling liep over haar rug alsof een hand van ijs zijn nagels langs haar ruggengraat zette en zijn hand zo tot aan haar staartwortel trok.

Weer vond zijn stem de weg tot aan haar oren. Ze dacht even na wat ze hier op moest antwoorden. "Ik hou niet zo van regen." Sprak ze kort en stilletjes. "Ik heb liever een meer om af te koelen." Dit was bijna onhoorbaar en ze trok haar hoofd wat naar binnen alsof ze het niet mocht zeggen en of ze schrik had. Ze zette een stap naar achteren en zette nog een stap opzij weg van de hengst. Flitsen van haar verleden bleven voor haar ogen komen en ze voelde hoe haar benen het bijna begaven van het geschudder en het getril. Ze sloot haar ogen en schudde zachtjes. Ze viel op haar knieën op de modderige zachte ondergrond. Haar benen zagen helemaal bruin en haar ademhaling werd zwaarder. Haar lichtbruine ogen bleven voor zich uit staren.

It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.

_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tarquando

avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 21
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 6
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: A whore or a shy angel? ~Tarquando   wo mei 07, 2014 8:14 pmTarquando
Gelijk sprong de merrie een stuk opzij wanneer de grote hengst naast haar kwam staan. Tarquando keek haar vriendelijk aan in de hoop dat bij zou komen van de schrik en niet het idee zou hebben dat hij een groot gemeen zwart paard was. Gemeen stond niet in zijn woordenboek. Nadat hij haat groette duurde het even doordat er weer reactie van de merrie kwam. "Heey" Sprak ze fluisterend met een zoete stem. Hij knikte zacht met zijn grote hoofd en glimlachte. Hij merkte wel aan de merrie ze zich niet bepaalt gemakkelijk voelde en hij probeerde dan ook alles om haar wel gemakkelijk te laten voelen. Bij hem had ze namelijk geen enkele reden om te wanhopen, nooit zou hij ooit iemand pijn doen. Hij probeerde een gesprekje te starten door over de regen te beginnen. Op een beter onderwerp kon hij ook niet echt komen en ze stonden nu toch in de regen. Hij vond de regen heerlijk, of zij de liefde voor de regen met hem deelde wist hij niet maar daar zou hij wel achter komen. "Ik hou niet zo van regen." Sprak de merrie terug. Hij knikte opnieuw eventjes waarnaar hij zijn blik liet gaan naar de stromende regen boven het bloemenveld. Hij glimlachte eventjes. Merries hielden meestal minder van regen, dat had hij wel kunnen weten, stom om erover te beginnen. "Ik heb liever een meer om af te koelen." Zei de merrie en bij onhoorbaar achteraan, maar hij hoorde het wel goed. "Dat is ook fijn.." Zei hij waarnaar hij de merrie aankeek die ineens geschrokken leek, alsof ze iets had gezegd dat helemaal niet mocht. Ze deed een stap naar achteren en opzij. Met een wat verbaast gezicht keek hij de merrie aan en probeerde in haar blik te zoeken naar wat er aan de hand was. De merrie begon ineens ook heel erg te trillen. Hij draaide zijn lichaam en ging tegenover haar staan terwijl hij haar onderzoekend aankeek. Wat was er met haar aan de hand? De merrie viel nu met haar knieën op de modderige aarde en meteen kwam zijn beschermende eigenschap naar voren. Hij liet zichzelf ook al erg snel op zijn knieën vallen vlak voor de merrie. "Heey," Sprak hij wat bezorgd en liet zijn hoofd wat zaken om haar in de ogen aan te kijken. "Wat is er aan de hand?" Vroeg hij met warme zware stem die nog steeds erg bezorgd klonk. De ademhaling van de merrie was erg zwaar, alsof ze moeite had met ademhalen. Zijn neus raakte bijna die van haar dus dat bleef hem zeker niet onopgemerkt. Hij begon zachtjes te sussen met het doel om haar te kalmeren. Zijn kastanje bruine ogen die enorm veel vriendelijkheid uitstraalden keken de merrie met grote bezorgdheid aan. Hij vroeg zich af of dit te maken had met pijn die ze ergens voelde of misschien een trauma. Hij legde zijn hoofd lichtjes neer achter de merrie haar oren en bleef een sussend geluid maken..|Words:497|Tag:Djinn|Notes:I love my big sweet Tarrie xD|_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A whore or a shy angel? ~Tarquando   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A whore or a shy angel? ~Tarquando
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Meadows :: Flower Meadow-
Ga naar: