IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


Deel | 
 

 Taking a break from all the walking | &Valefor

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Enapay

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : :P
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Taking a break from all the walking | &Valefor   ma apr 21, 2014 12:06 pm


Kalm liep de merrie over het gras heen. Haar hoofd hing laag voor haar borst. De lente zon scheen fel op haar vacht en verwarmde haar lichaam. Vlinders vlogen overal tussen de grote bloesem bomen door. Koolwitjes, Dagpauwogen, Oranjetipjes, Boomblauwtjes, Kleine vosjes en Atalanta's. Naast alle vlinders klonken er ook geluiden van vele bijen en hommels. Het was een prachtige plek en het leek bijna magisch. Toch kon het de merrie niet opvrolijken. Ze wist ook niet hoe ze hier was gekomen en waarom. Ze schudde kort haar hoofd en draaide haar lichaam weg van de bloesembomen die al die vlinders, bijen en hommels aantrokken. Het was niet de plek waar ze graag wilde zijn, ze trok zichzelf liever terug naar de schaduwen van het bos waar alles er minder 'vrolijk' uitzag. Ze zuchtte terwijl ze even weer achterom keek naar de vele bloesembomen en alle insecten die zich rond die bomen bevonden. Ze draaide haar lichaam 90 graden en bleef kijken naar de bloesembomen. Ze verroerde zich niet en zweeg. De rust van de geluiden deden haar wel goed en daarom bleef ze dan ook even staan om gewoon even aan helemaal niets te hoeven denken. Ze zuchtte een keer heel diep en sloot voor heel even haar ogen.

(&Valefor)
(Kort sorry :s)


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.gameofthrones.actieforum.com
Valefor

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 20
Naam : Lorry

Character sheet
Kudde: Lonely Boy
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   ma apr 21, 2014 3:00 pm

VALEFOR

Boven de bonte hengst zijn gespierde lichaam was de hemel prachtig blauw en was er geen wolkje aan de lucht. De zon scheen in al zijn glorie over het gebied en op zijn rug. Het was een heerlijk gevoel. Deze heerlijke warmte lokte natuurlijk niet alleen de knaagdieren uit hun hol, en zorgde er niet alleen voor dat de paarden zich ook weer zichtbaar maakte op een open vlakte. Het zorgde er ook voor dat vlinders zich niet meer gingen verschuilen en zich al fladderend tussen de vlinderbomen gingen bewegen. Het was een prachtig zicht en Valefor wist wel wat hij kon doen met dit prachtige uitzicht.

Valefor was niet direct een echte player, maar hij genoot enorm van het vrouwelijke gezelschap. Hij geeft graag complimentjes en strelingen. Natuurlijk kende hij zich goed genoeg om door te hebben dat hij zijn playergedrag enkel gebruikte als een dekmantel. Hij had een bindingsangst en dat wist hij zelf maar goed genoeg. Zijn grootste angst was dat een merrie tegen hem zou zeggen dat ze gevoelens voor hem heeft. Hoe hij het ook zou draaien of keren, hij zou haar hart hoe dan ook breken en verpletteren in miljoenen stukken door zijn angst.

Hij bewoog zijn baroque lichaam tussen de vlinderbomen door en liet zijn hoofd laag hangen. Zijn ogen vielen half dicht en zijn neus raakte bijna de grond. De hengst had bijna niet geslapen. Vandaag was het precies twee jaar geleden dat de merrie waar hij smoorverliefd op was en een geheime relatie mee had was uitgehuwelijkt aan de zoon van de leider van een andere kudde. Vandaag was het twee jaar geleden dat ze vertrok. In zichzelf wist hij maar al te goed dat hij het over zich heen moest zetten, maar zo gemakkelijk ging dat allemaal niet. Een bries verliet zijn neusgaten wanneer de pluisjes van een jonge paardenbloem in zijn neus vlogen. Zijn manen werden gedragen door de wind en verwarmd door de zon.

Zijn donkere ogen merkte een gestalte op. Het stond niet ver van zich af en het had de vorm van aan paard. Hij snoof onopgemerkt de lucht naar binnen en rook de frisse geur van een merrie. Meteen stroomde de hormonen door zijn lichaam. De lente was in de lucht en dat voelde hij maar al te goed aan zijn lichaam. Lichaam wandelde hij op de merrie af, die met haar hoofd laag stond en niet bepaald alert leek te zijn. Hij wilde haar zo stil mogelijk naderen, echter zat zijn lichaam hem wat in de weg. Wij was te breed gebouwd en dus voelde elke stap als een mini aardbeving. Hij ging zonder één woord te zeggen naast haar staan en keek haar aan. Het was een ranke schimmel merrie. Ze was nog jong, dat kon hij zeggen aan de kleur van haar vacht, die nog niet helemaal wit was. Hij draaide zijn hoofd een beetje verward en briesde kort. Valefor wist niet goed hoe hij hier een conversatie moest starten. Misschien moest hij maar gewoon terug vertrekken, want de merrie leek niet echt op zoek naar gezelschap.

"Dit is de perfecte plaats om weg te dromen." Zijn stem was stil en fluisterachtig. Ondanks dat zijn stem charmant en zacht klonk, met een sexy zware onderklank, klonk het dom. Hij kon zichzelf wel tegen zijn hoofd slagen. Deze merrie wilde duidelijk alleen zijn gaat hij zijn mond opentrekken. Hij opende zijn mond om nog iets te zeggen, maar bedacht zich al snel. Misschien was het slimste om nu gewoon te zwijgen en afwachten. Als ze wilde praten o gezelschap wilde zal ze hier wel op in pikken. Na een tijdje geen antwoord te krijgen wilde hij net wegwandelen en zette alvast één pas naar achter om te kunnen draaien. Hij bedacht zich en bleef toch nog even staan, liet zijn hoofd weer hangen en streek langs haar voorbeen met haar neus. Meteen deed hij zijn hoofd weer omhoog. "Mijn excuses." Sprak hij snel en draaide zijn hoofd lichtjes bij haar weg. Natuurlijk had hiij dat niet per ongeluk gedaan, maar als hij dat moest doen om haar aandacht te krijgen, dan deed hij dat ook.  

Life is a game, so i play with the pawns

_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enapay

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : :P
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   ma apr 21, 2014 6:45 pm


Ineens kwam er een gedaante tevoorschijn in haar ooghoek die naast haar kwam te staan. De geur maakte haar duidelijk dat het paard dat naast haar was gaan staan een hengst was. Enapay schonk hem geen aandacht en hoopte daarmee dat hij weg zou gaan want er veel zin had ze niet in contact. Ze bleef gewoon voor zich uit staren naar de vlinders die fladderden tussen de bloesembomen. Ze hoorde de hengst kort briezen. Ze knipperde een paar keek zenuwachtig met haar ogen en draaide haar hoofd wat weg van de hengst. Ze sloeg een keer met haar staart en liet duidelijk aan hem merken dat ze geen contact met hem wilde hebben. Ze had niet veel vertrouwen meer in andere paarden. Ze wilde ook niemand meer vertrouwen want dan zou ook niemand haar ooit meer pijn kunnen doen. Hetzelfde had ze met liefde, daar wilde ze ook niets meer van weten. "Dit is de perfecte plaats om weg te dromen." Zei de hengst fluisterachtig met een charmante en zachte stem die toch ook zware sexy ondertoon had, en misschien een beetje dom klonk. Ze zuchtte zachtjes maar reageerde verder niet op hem. Hij zou het toch vroeg of laat door hebben moeten krijgen dat ze alleen wilde zijn en geen interesse had in een gesprek. Ze drukte nu haar oren in haar nek. Ze hoorde dat er een stap werd gezet door de hengst, welke kant op wist ze natuurlijk maar ze hoopte dat hij zou gaan vertrekken. Ineens voelde zijn neus langs haar voorbeen gaan en snel draaide ze nu haar gezicht naar hem toe en keek hem een tikje verward aan. Hij had inmiddels hij hoofd alweer omhoog. "Mijn excuses." Sprak hij snel en draaide zijn hoofd een beetje weg. Enapay bleef hem verwijtend aanstaren. Het was wel een mooie hengst, dat kon ze niet ontkennen. Maar waarschijnlijk was het ook een die makkelijk de harten van merries stal om ze vervolgens ook weer te breken. Ze had genoeg redenen om niet meer in die vleierijen te trappen. "Ja, dit is zeker de perfecte plek om weg te dromen." Zei ze met een lieve stem en een glimlachje tegen hem. Ze liet haar hoofd een klein beetje scheef hangen en keek hem een beetje verleidelijk aan. Ze bracht haar lichaam in beweging. Haar hoofd liet ze wat zakken en ze stapte onder zijn hoofd door waarnaar ze even stopte en weer achterom naar de hengst keek. "Droom maar lekker weg." Zei ze nu wat bot en ze zwiepte een keek met haar staart voordat ze doorliep. Ze liep tussen de bomen weg van de hengst en zuchtte. Haar boodschap was duidelijk. Flirten had geen effect op haar. Niets zou nog effect op haar kunnen hebben. Daarvoor zaten er nu teveel scheuren in haar hart..

(Dit is alweer een wat betere post xd)


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.gameofthrones.actieforum.com
Valefor

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 20
Naam : Lorry

Character sheet
Kudde: Lonely Boy
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   ma apr 21, 2014 7:54 pm

VALEFOR

Hij voelde hoe haar ogen op hem gericht waren wanneer hij langs haar been had gewreven. De merrie had hem al meerdere keren duidelijk gemaakt dat ze wilde dat hij vertrok, maar het lukte hem niet om zijn benen in beweging te krijgen. Door har gedrag wilde hij haar niet verlaten, hij wilde weten waarom ze hier alleen stond en waarom ze hem zo graag weg wilde. Ze grijze merrie liep onder zijn hoofd door en automatisch trok Valefor zijn hoofd hoger in een poging haar niet aan te raken. Wanneer ze onder hem uit was volgde hij haar even met zijn neus, maar al gauw trok hij zijn hoofd terug. Ze stopte en keek verleidelijk achterom. Waren de rollen zonet om gekeerd of was ze met zijn hersenen aan het spelen, hij kon er zijn hoef niet op leggen. Bij haar woorden gingen zijn oren enkele seconde in zijn nek. Deze dame wist maar al te goed wat ze wilde. Met een soepele beweging, en een zwiep van haar staart, had ze zich om gedraaid en was ze wegwandelt.

Haar mysterieuze gedrag, het gevoel dat ze iets verborg trok hem aan. Flirten had bij haar geen effect, dat was wel al duidelijk en dus ging hij dat opgeven. Deze merrie kon je ook niet zomaar voor je winnen, dat had ze al lang duidelijk gemaakt. Diep van binnen wilde hij het flirten nog niet opgeven. Opeens schoot het hem te binnen waarom hij haar niet goed kon laten gaan. Bruut draaide hij zijn hoofd naar de richting waar zij heen was gelopen. Zijn lichaam volgde zijn hoofd al gauw en zo keek hij haar na. Zijn hersenen veranderde haar naar zijn merrie en plaatste er ook de hengst naast die haar had meegenomen. Deze merrie kon hij niet laten gaan zoals hij zijn merrie had laten gaan. Echter wist hij niet hoe hij het moest aanpakken, ze wilde hem duidelijk niet in haar buurt hebben. Plots schoot het hem te binnen.

In een kalme galop liep hij achter haar en vertraagde naast haar. "Het spijt me voor zijn flirterig gedrag." Zei hij verontschuldigend in een poging haar tegen te kunnen houden. Hij had geen flauw idee hoe ze hier op zou reageren, want deze merrie had hem al even veel verbaasd als zijn eigen merrie de eerste keer dat hij die ontmoette. Hij pakte haar manen vast met zijn tanden en gaf er een zachte, korte ruk aan. Vond ze het nou echt zo leuk om hem te negeren?

Waarom deed hij eindelijk nog moeite? Kon hij deze merrie niet beter gewoon met rust laten. Hij briesde en een zucht rolde over zijn lippen. Zijn benen stopte met bewegen hij draaide om. "Logisch dat je daar alleen stond!" Valefor had het misschien fout aangepakt door langs haar been te wrijven, maar moet ze daarom zo doen?

Life is a game, so i play with the pawns

_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enapay

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : :P
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   di apr 22, 2014 1:06 pm

Enapay schreef:

De hengst legde zijn oren kort in zijn nek nadat ze haar rot opmerking had gemaakt. Ze zwiepte een keer met haar staart en liep weg van de hengst. Ze hoopte dat hij haar boodschap had gekregen en haar tenslotte met rust zou laten. Zo niet? Kon hij er nog een paar verwachten. Enapay zou er niet meer intrappen, nooit meer. Voor even hoorde ze de hengst dan ook niet. Een kleine glimlach kwam op haar gezicht, ergens vond ze het ook leuk om ze te dissen en te laten weten dat ze geen grip op haar konden krijgen. Die glimlach verdween alleen wanneer ze de pas van de grote hengst hoorde. Ze legde haar oren in haar nek neer en zuchtte een keer diep. Het duurde niet lang voordat ze de hengst naast haar had lopen. "Het spijt me voor zijn flirterig gedrag." Verontschuldigde de hengst zich. Enapay wilde wat zeggen maar bedacht zich. Misschien had nergeren toch meer effect dan het maken van botte opmerkingen aangezien de hengst haar volgde. Ze voelde een korte zachte ruk aan haar manen en ze stopte voor kort met lopen. Ze keek hem even afwijzend aan met haar kastanjebruine ogen waarnaar ze gewoon verder ging met wegwandelen. Ze hoorde hem briezen en zuchten en ze hoorde dat hij haar niet meer volgde. Enapay zwiepte weer een keer met haar staart en liep gewoon weg. "Logisch dat je daar alleen stond!" Hoorde ze nu de hengst roepen. Ze stopte nu weer met lopen en keek even naar haar hoeven. Ze drukte haar oren opnieuw in haar nek. Ze spande de spieren in haar benen. Dit vond ze totaal niet leuk om te horen, vooral omdat er een kern van waarheid in zat. Enapay was alleen. Ze durfde niemand meer te vertrouwen en geen vrienden meer te maken omdat ze bang was om pijn gedaan te worden dus verjaagde ze altijd iedereen. Kort dacht ze na. "Wacht," Zei ze hardop, luid genoeg voor de hengst om te horen. Ze was bang om pijn gedaan te worden maar ze kon niet heel haar leven iedereen maar lopen nergeren en verjagen. "Sorry," Zei ze kort waarbij ze achterom keek naar de hengst. Ze draaide haar lichaam weer om en bleef de hengst aankijken. "Het was niet aardig om je te nergeren." Zei ze tegen hem. Ze keek hem een tikje schuldbewust aan. Ze wist niet hoe hij hierop zou reageren. Ze deed liep weer wat naar hem toe en stopte wanneer ze dichtbij genoeg was. Ze wist nu even niets meer te zeggen..


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.gameofthrones.actieforum.com
Valefor

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 20
Naam : Lorry

Character sheet
Kudde: Lonely Boy
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   vr mei 02, 2014 12:34 pm

VALEFOR

Valefor had zijn zware lichaam al in beweging gebracht, weg van de merrie wanneer haar stem zijn oren binnen kwam. Het woord 'wacht' galmde door zijn hoofd. Hij stopte en draaide zijn oren naar achteren en luisterde. Hij bewoog niet en zette geen aanzet om zich om te draaien. Het laatste wat hij van deze merrie verachtte was een verontschuldiging, maar toch was het precies dat wat hij kreeg. Vanbinnen was hij verrast. Misschien was hij toch slechter in paarden inschatten dan hij dacht. Haar stem maakte hem week vanbinnen, hij kon niet meer kwaad op haar zijn en hij merkte aan het gedrag en manier van doen dat iets haar dwars zat. Valefor was nooit echt een muurbloempje geweest en verborg zich nooit voor andere. Kort sloot hij zijn ogen, nou ja, het voelde kort. Zijn moeder kwam voor zijn ogen. "Het ongebroken moet je laten liggen en het gebroken moet je oprapen en terug bijeen zetten." Zijn moeder was een wijze merrie en deze woorden bewezen dat.

De naderende voetstappen van de grijze merrie drongen zijn oren binnen en haalde hem terug naar de echte wereld. Andere negeren haalde nooit iets uit, maar geen enkel paard deed dat zonder reden. Wanneer ze weer stopte draaide hij zich langzaam om en zette ook enkele stappen in haar richting. Hij wilde haar helpen en steunen, maar hoe? Wanneer hij bijna naast haar stond liet hij zijn neus onder haar manen schuiven en liet hem daar even liggen. "Het geeft niets." Sprak hij en zette weer enkele stappen naar achter zodat hij tegenover haar stond.

De wolken trokken zich samen en het bos werd plots veel donkerder. Duizenden vragen lagen op zijn tong, duizenden vragen die hij haar wilde vragen, maar geen enkele vraag die gesteld wilde worden. Duizenden verontschuldigingen die hij wilde uitroepen zodat iedereen het kon horen. Slecht één verontschuldiging tegenover deze merrie, slechts één vraag die hij haar wilde stellen. Wat was haar naam? Geen duizenden, maar miljoenen woorden tolden door zijn hoofd. Woorden die hij tegen haar wilde zeggen. "Zin in een wandeling?" Dit was de enige vraag die hij er momenteel uit kreeg. Hij wandelde voorbij haar en keek uitnodigend achterom. Kort schudde hij zijn hoofd als aanmoediging. Het wolkendek had zich harder aan elkaar geklampt en de lucht werd als maar donkerder. Nog voor hij de zin "Het gaat regenen" kon zeggen, vielen dikke regen druppels met veel tegelijk naar beneden. Zelfs onder de vele bladeren was de regen hard voelbaar, wat was dat dan wel niet buiten het bos? Zijn manen werden natter en druppel liepen langs zijn hoofd naar beneden. Zijn stoere uiterlijk was plots verdwenen, hij leek op een kat die net uit een mee was geklommen en zich nog niet had uitgeschud. Hij haatte de regen die de lente met zich mee droeg.

Life is a game, so i play with the pawns

_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enapay

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : :P
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   za mei 03, 2014 9:50 am


De hengst draaide zich om zodra ze was gestopt met lopen en liep nog wat dichter naar haar toe. Wat gespannen bleef Enapay staan op haar plek en staarde de hengst in de ogen aan met een onzekere blik. De laatste dagen had ze alleen maar hengsten genegeerd en ze bot behandeld. Hij had door het muurtje heen gebroken die ze had gebouwd om zichzelf te beschermen. Daarom wist ze nu ook even niet meer wat ze moest doen. Wanneer de hengst bijna naast haar kwam staan trok ze haar hoofd een klein tikje omhoog, bang dat hij nog dichter naar haar hart zou kruipen. Haar lichaam stond nog steeds gespannen en angst dwaalde door haar hoofd heen. Ze was te bang om haar vertrouwen aan iemand te geven om weer om iemand te gaan geven. Ze voelde zijn neus onder haar manen schuiven en ze beef even roerloos staan. Ze slikte even wanneer ze zichzelf toch zover kreeg te ontspannen. "Het geeft niets." Sprak de hengst waarnaar hij weer wat stappen naar achteren deed. Een kleine glimlach verscheen op haar gezicht nadat hij die woorden had uitgesproken. Ze legde haar oren even in haar nek neer, uit de onzekerheid en angst die ze toch wel voelde, maar wel iets minder. Misschien omdat ze toch wel begon te beseffen dat het haar niet altijd zou lukken om iedereen buiten te houden en dat ze dat misschien ook niet helemaal wilde. Hoe dan ook, het maakte haar toch erg eenzaam. De wereld om hun heen werd in rap tempo donkerder door samentrekkende wolken. Ze keek even in het rond. Ineens vlogen er ook veel minder vlinders en bijen in het rond. Nog een enkele vlinder of bij vloog nog rond om zoek naar een plek om te schuilen voor de komende regen. "Zin in een wandeling?" Vroeg de hengst nu aan haar. Enapay richtte haar kastanje bruine ogen weer op de hengst die ook al weg wandelde. hij keek achterom naar haar terwijl zij daar nog twijfelend stond. De hengst schudde kort met zijn hoofd om haar aan te moedigen. De kleine glimlach verscheen weer op haar gezichtje en ze knikte kort. Plots viel de regen uit de lucht die eraan zat te komen. Het viel alleen allemaal ineens met heel veel uit de lucht. Enapay maakte een klein sprongetje om van haar plaats te komen en draafde wat sierlijk op de hengst af die er al uit begon te zien als een bezopen katje. Ze lachte kort wanneer ze naast hem kwam zonder te beseffen dat zij waarschijnlijk ook zo uit zag. Ze had dan wel een dun vachtje maar haar manen waren lang en die plakten zich nu vast aan haar hals en schouder. Toch hield ze wel van de regen, ze had er als veulen al van gehouden. Ze kon zichzelf normaal altijd helemaal laten gaan en vond het dan altijd heerlijk om over grasvelden te rennen wanneer het regende. Dan voelde ze zichzelf vrij en leken al haar zorgen te vervagen, evenals haar angst. Nu regende het wel een beetje heel erg hard en het was tenslotte iets wat ze als veulen deed, nu niet meer. Ze keek de hengst aan. Het duurde even voordat ze wat zei omdat ze elke keer weer zoveel twijfels had, aangevoerd door haar angst. "Enapay," Zei ze een beetje zachtjes, maar hard genoeg om te horen. "Dat is mijn naam." Zei ze er nog achteraan waarnaar ze hem aankeek en wachtte op zijn naam. Door de plotselinge regenval was de temperatuur ook wat gedaald en een rilling ging even over haar lichaam heen.


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.gameofthrones.actieforum.com
Valefor

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 20
Naam : Lorry

Character sheet
Kudde: Lonely Boy
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   di mei 06, 2014 9:25 pm


De glimlach op haar gelaat maakte hem zekerder van zichzelf, dat hij wel echt goed had gedaan om haar aan te raken en dat hij het niet erger had gemaakt. Na zijn verzoek om te gaan wandelen was hij verder gewandeld en na een kleine aanmoedig zag hij de merrie in een sierlijk drafje op hem afkomen. Een tevreden hinnik verliet zijn lippen. De merrie stond nu naast hem en lachte. Een beetje verbaast keek ze hem aan. Had ze zelf wel door dat ze er niet veel beter uit zag. Wild schudde hij zijn hoofd en hals en vlogen de regendruppels van hem af. Echter werden deze al gauw vervangen door nieuwe die uit de lucht vielen.

Haar naam deed hem verbaast op kijken. "Enapay.." Hij liet de naam even nagalmen in zijn hoofd, maar werd terug naar de gewone wereld getrokken door de ogen die hij op hem gevestigde voelde. "Valefor" Hij had een hekel aan zijn naam, echter kon hij deze niet veranderen, dus moest hij er mee leren leven.

De rilling die over Enapay's lichaam ging bleef hem niet onopgemerkt. "Misschien moeten we de wandeling wat uitstellen en een plaats zoeken om te schuilen." Hij moest zijn stem lichtjes verheffen door de regen die als maar meer lawaai maakte. Natuurlijk hoopte hij dat ze zou instemmen en dat de parel eindelijk uit haar schelp was losgebroken. Rustig begon hij te wandelen en liep tussen de bomen door, van het pad af. Hij voelde hoe zijn benen het lastiger kregen in de lossere ondergrond, maar tussen de zware regenval door, kon hij in de verte enkele omgevallen bomen zien liggen die een perfect schuilplaats vormde.

Zijn bonte lichaam bewoog zich soepel langs de bomen heen richtig hun schuilplaats en bleef er voor staan tot Enapay naar binnen was gegaan. De bomen hielden niet alle regen tegen, wat logisch was, maar dikke druppels bleven op de verschillende, opeengestapelde kruinen liggen. Hij wist niet goed wat te zeggen en een pijnlijke stilte sneed langs zijn botten heen. "Dus. Waarom heb je zo'n muur om jezelf heen gebouwd?" Hij wist maar al te goed dat hij een moet had moeten breken voor dat zij zich erdoor heen kon krijgen. Ze sloot zich liever op in haar eigen lichaam dat dat ze met haar innerlijke schoonheid pronkte. Hij zou het natuurlijk begrijpen zou ze niks willen zeggen, maar hij zweeg en wachtte af tot wat ze ging zeggen. Valefor had geen plannen voor de komende dagen, dus hij kon nog wel en tijdje wachten op haar verhaal.

Thinking ~ "Speaking" ~ 426 words


_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enapay

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : :P
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   wo mei 14, 2014 4:33 pm


De hengst schudde zijn manen uit maar veel zin had het niet doordat ze meteen weer kletsnat waren. Ze glimlachte naar hem met nog een zekere onzekerheid in haar blik, maar die leek met de minuut te vervagen. Nadat ze hem haar naam vertelde gaf hij ook die van hem. "Valefor" Zei hij. Ze knikte even en keek hem in zijn ogen aan. Ze herhaalde zijn naam een paar keer in haar hoofd om het niet te vergeten. Ze vond zijn naam erg mooi, dus vergeten zou ze het waarschijnlijk niet maar het was voor de zekerheid.. De koud van de wolkbreuk werd steeds meer voelbaar en ze keek weer even voor zich uit. "Misschien moeten we de wandeling wat uitstellen en een plaats zoeken om te schuilen." Sprak Valefor en Enapay richtte haar ogen weer op de hengst. Opnieuw knikte ze. De regen begon steeds harder uit de hemel te vallen en begon meer en meer geluid te maken. "Dat lijkt mij een goed idee," Zei ze terwijl ze met haar ogen knipperde om water in haar ogen te voorkomen. Ze boog haar hoofd wat naar beneden om er minder last van te hebben. Wanneer Valefor begon te lopen wandelde ze achter hem aan terwijl ze de omgeving in de gaten hield voor een schuilplek. Haar hoeven begonnen langzamerhand de bruine kleur van de modder te krijgen en ook op haar buik en benen waren bruine sputters te zien van de modder. De hengst leek nu iets gevonden te hebben en wandelde naar iets toe. Enapay hief haar hoofd weer even om de bomen te zien die waren omgevallen en dakje vormden. HIj bleef staan en liet haar eerst naar binnen gaan. Ze glimlachte eventjes weer naar hem ging onder de bomen staan. Ze zuchtte heel even en zocht naar woorden om uit te spreken maar kon ze niet vinden. Ze keek zwijgend naar de grond. "Dus. Waarom heb je zo'n muur om jezelf heen gebouwd?" Hoorde ze Valefor zeggen en gelijk ging haar hoofd weer wat omhoog en keek ze hem aan. Ze haalde diep adem waarbij haar borstkas even wat vergrootte. Ze knipperde even met haar ogen waarnaar ze naar beneden keek zonder haar hoofd nek te buigen. Haar oren draaide ze langzaam naar achteren. De drang om zichzelf weer af te sluiten was groot maar hier vocht ze tegen. "Ik praat er liever niet over." Zei ze terwijl ze zichzelf vermande en hem weer aankeek. Ze deed een klein stapje bij hem vandaan en keek naar de druppels die van de boomstammen gleden en voor haar neus op de grond vielen. Ze vermeed nu voor de rest zijn oogcontact en wist ook niet wat ze nu kon zeggen of doen. "Het is toch niet zo'n boeiend iets.." Zei ze als verdediging om er niet over te hoeven vertellen. Ze hoopte dat hij het gewoon erbij zou laten liggen en het gesprek weer een andere wending zou kunnen geven, zelf wilde ze dan namelijk ook wel maar ze wist alleen niets. Een druppeltje water die onder de boom rolde liet zich vallen op haar neus terwijl ze naar buiten staarde..


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.gameofthrones.actieforum.com
Valefor

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 21-04-14
Leeftijd : 20
Naam : Lorry

Character sheet
Kudde: Lonely Boy
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Stallion

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   zo jun 01, 2014 10:40 am


De vraag die hij had gesteld bleef een tijdje onbeantwoord. Enapay vermeed elk oogcontact en staarde naar grond. Het leek wel of ze daar het antwoord zou kunnen vinden en het zo kon aflezen. Hij kon zeggen dat ze zich ongemakkelijk voelde en plots voelde hij zich schuldig dat hij de vraag had gesteld en had dan ook heel graag op de terugspoelknop gedrukt. Jammer genoeg is dat onmogelijk in het echte leven en zat hij vast in deze ongemakkelijke situatie. Haar zachte stem kwam zijn oren binnen gedwaald. Dat ze er liever niet over sprak had hij wel al door, maar deze bevestiging, dat hij er zelf niet meer verder over moest praten deed ook hem heel veel deugd.

Ze keek hem kort aan, maar stapte dan van hem weg. Hij had zichzelf een weg door haar muur gevonden en nu had hij dat zat voor zichzelf terug dicht gemetst door één simpele, maar duidelijk domme vraag. "Je hoeft het niet te verklaren." Sprak hij zacht op haar verdediging. "Het is goed." Een pijnlijke stilte viel tussen beide en het enige aar Valefor op kon letten waren de druppels die voor zijn ogen naar beneden vielen. Ook hij wist niet meer wat hij moest zeggen uit schrik om haar nog meer van zich weg te duwen.

Ondertussen was de zon bijna helemaal weg gezakt. Valefor liet zichzelf door zijn benen zakken en liet zijn gespierde lichaam op de grond neervallen. "Hopelijk is de regen morgen gedaan en kunnen we die wandeling toch nog doen." Sprak hij met zijn lage charmante stem. Zijn neus stak hij kort naar uit en zijn gitzwarte ogen keken haar vriendelijk aan. Vervolgens liet hij zijn hoofd op zijn benen zakken en sloot hij zijn ogen. Zijn oren draaide nog steeds in het rond, hij wilde elke beweging van de merrie opvangen. Druppels water vielen tussen de boomstammen door en vielen zo op zijn achterhand, maar hij bewoog geen spier en bleef liggen. Hij probeerde te slapen, maar bij bleef maar denken aan Enapay's reactie op zijn vraag, haar ontwijkende blik en haar weg stappen van hem...

Thinking ~ "Speaking" ~ 352 words


_________________
Quizah ~ Morax ~ Valefor ~ Djinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enapay

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 19-04-14
Leeftijd : 21
Woonplaats : :P
Naam : Nienke

Character sheet
Kudde: -
Leeftijd: 4
Geslacht: Mare

BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   vr jun 13, 2014 6:45 pm


"Je hoeft het niet te verklaren." Sprak Valefor en een zachte zucht van opluchting verliet haar mond. De spanning die op haar lichaam stond verdween zachtjes samen met het ongemakkelijke gevoel. "Het is goed." Zei hij waarnaar er een stilte viel. Ze wist nu niets meer te zeggen al had ze ergens de neiging gekregen misschien toch wat erover te vertellen. Ze slikte even terwijl ze nog steeds oogcontact aan het vermijden was en nadenkend naar de grond keek. Het zou haar veel moeite kosten om er iets over te zeggen omdat het haar veel pijn had gedaan en nog steeds bang was om opnieuw pijn gedaan te worden. Zonder vrienden en geliefden kon je mentaal minder snel pijn gedaan worden, omdat het je dan minder kan schelen. Langzaam werd het steeds donkerder door de zon die achter de horizon wegzakte. Wanneer de hengst zichzelf door zijn benen liet zakken en op de grond ging liggen keek ze hem weer aan. De spanning was al niet meer te zien en ze leek nu weer redelijk kalm. "Hopelijk is de regen morgen gedaan en kunnen we die wandeling toch nog doen." Sprak hij een lage charmante stem en zachtjes glimlachte Enapay. Hij stak kort zijn neus uit en keek haar aan. Ze zakte nu ook door haar benen heen en legde haar lichaam ook op de grond neer. Ze had haar ogen weer op de grond gericht terwijl ze wat moed verzamelde. "Iemand brak mijn hart." Zei ze nu zachtjes. "Ik wilde die pijn nooit weer voelen dus." Sprak ze er zachtjes achteraan met een kalme stem. Ze legde nu haar hoofd op haar benen neer. "Beloofde ik mezelf nooit meer van iemand te houden." Zei ze erg zacht waarnaar ze haar ogen zachtjes sloot. Ze was er zelf verbaast over hoe kalm ze de woorden had uitgesproken en dat ze niet begon te huilen van emotie. Als ze zich niet had ingehouden was dat zeker wel gebeurt maar dat wilde ze niet. Nog steeds had ze ook moeite met het tonen van zwakheden, dat deed ze niet graag. Terwijl ze haar ogen gesloten had voelde ze ze wel wazig worden maar doordat ze haar ogen gesloten hield was dit niet te zien. Ze legde haar hoofd nu neer aan de andere kant van haar benen omdat de neiging om even te kijken naar zijn reactie groot was en omdat ze nu er verder niets over wilde horen leek het haar geen goed idee. Ze had naar neus op de vochtige grond gelegd en tot haar verbazing viel ze nog redelijk snel in slaap...


_________________

Enapay - Ioviano - Tarquando - Jules
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.gameofthrones.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Taking a break from all the walking | &Valefor   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Taking a break from all the walking | &Valefor
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Just a little break
» Walking in the moonlight
» SSA filmpje
» after day we are in the gardens to take a break before we get to the bloodclan. [Strawpaw]
» Spring break

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Chimorea Horses :: Forest :: Butterfly Trees-
Ga naar: